~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, November 27, 2012

Jom daftar mengundi...errkkk???

Tutup buku ngan citer smalam, kita citer yg best2 pula, x mo emo2 lagi

tajuk n3 salah la pulak...hihihi

Lega, semalam dh pun selesai daftar tadika Aiman.
Tu pon nyaris2 dh tak terima lagi sbb dh hujung pendaftaran ni, hanya terima budak2 lama daripada taska generasi jer...huhuu..puas gak ler merayu, maklum la aku hanya aim tempat ni jer, lagi pun aku tau tempat ni mmg best :)


Pilihan kami Tadika Generasi Presint 9, dekat ngan kolam mandi manda
Semalam bayar permulaan RM750.00, sebelum bulan 1 kena langsaikan baki  RM600++
Aku amik full day, senang lps kerja baru amik, sebulan RM300, petangnya ada KAFA dan budak2 diajar solat...bila diberi penerangan oleh cikgu generasi, lega rasanya, tak sabar pula nk hantar Aiman.


blur sbb snap ngan hp jer
Amik gamba pasport kt kedai, kualiti mmg kureng, tapi pasal nk cpt kami ok jer la.
Susah gak sbenarnya nk suruh aiman ni dok diam, mcm2 prangai dia buat masa nk amik gamba tu. kejap nk pegang menan la, kejap nk pakai topi la, bila suruh senyum, dia sengeh sampai nampak plak gigi yg tak der tu.
Lama2 tu baru ok...

Klasik pulak tgk gamba Aiman ni, ngan rambut belah tepi gitewww hihihihi




7 comments:

Atie.Rashid said...

tomey je rambut camtu... cam org lamo... encem2...

mamyharraz said...

yuran tadika skrg kebabom kan sya..samalah sy pun baru selesaikan yuran tadika harraz plus itu ini dekat2 1k gaklah..pejam je mata dan bayar.
harap2 diorg akan belajar pandai2 keje elok2 boleh jaga kita masa tua..sobs sobs emo pulak bila fikir masa hadapan..

Qhaifa Nur said...

mahal juga yurannya...janji aiman selesa dan ada kemampuan...comel belah tepi rambut tuh..

~Siti Hajar~ said...

Sy ni jgk yg blm daftar Danish kat mana2 tadika, pening memikir nk htr mana, pastu blk sekolah nk htr mana plk...huawaaaaaa...

munna said...

munna pun baru je daftar meya ke PASTI tahun depan... munna pulak yg lebih teruja anak nak masuk tadika

MrS. F!zA said...

kedai p15 tu terbaik.. 4kping rm10 je..hehehe

Ross... said...

hensem arr dia!khalis thn bru ni start masuk pra.xau le dia suka je tak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails