~ CliCk mY HeArT ~

Saturday, May 30, 2015

Kalau part II jer mesti mcm tak bestkan kan kan....



Citer kat atas ni la yang aku maksudkan.
Ada saper2 yang tgk citer ni?? Mesti x ramai yg tengak pasal citer ni setiap ari Isnin -Khamis kul 3 ptg. Aku pon tgk gitu2 jer lah. Tu pon sbb kt opis ada tv.
Part 1 ari tu mmg best giler sbb masa tu si Maya ni masih jd org gaji...jln citer pon giler2 sikit la. Tapi part 2 ni dia dh kahwin...so jln citer pon agak slow. Banyak citer hal2 family jer...ermmm..x best arrr.
Best tak best pon aku nk tgk ending nanti, coz masa tu dia ada baby twins..tgg jer lahh

1 comment:

mamy harraz said...

setuju dgn awk..
part 1 mmg best..kali ni kurang..
kiranya kalau terlepas episod pun tak kisah hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails