~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, March 24, 2011

Not me...........

pic: FB Perbadanan Putrajaya

Aku tahu, aku kadang2 dan jarang2 driving.
Aku ngaku, aku lom cekap sangat tapi w/pun aku dalam kategori tu, aku tak seteruk yg disangka.
 Kalo parking, aku amik masa berjam2 sbb kesiankan partner sebelah, mcm2 dipikir nanti dorang sempit la, tak leh nk kuar keta ler, nanti pintu tercalar laa. 
Kalo parking, betul2 pastikan tak keluar drp garisan...huhhh

Tapi driver Savy ni aku tak tau motip dia, terlebih kesian ngan partner sebelah kot. 
Dua lot dia sorang yg konker, huh.
I tau U masih P & I juga tau cikgu u dulu tak ajar pon parking mcm ni

24 comments:

MrS. F!zA said...

agaknya dia tlg cop utk kwn dia kot..ekekeke

hyazz said...

kahkahkah.. selfish

Lee-Yan-Naa said...

Teruknyeee..kat mane ni kak..kalo kete besar bolehla dimaafkan..alahai manunsia

Pn. Zana said...

haha. over sgat tau ! haha. yang side parking cm belajar dulu x pernh buat pung..haha. x reti

AzMask said...

itu yang terbaik hehehehe...

syariza09 said...

MrS. F!zA

haha...alasan yg munasabah

syariza09 said...

hyazz

tepat!

syariza09 said...

Lee-Yan-Naa

kalo x silap, parking ni mcm kt blkg maybank

syariza09 said...

Pn. Zana

P yg ter"over"...hehe

✿ etiey erywan ✿ said...

ohw kalau macam ni lagilah pemandu lain hangin.. huahua

syariza09 said...

AzMask

terbaik yg jarang2 org buat :D

syariza09 said...

✿ etiey erywan ✿

kita yg nengok pun hangin

mamyharraz said...

memang pentingkan diri sendiri T__T sedih!!

Lee-Yan-Naa said...

Tag untuk akak

http://dia-yang-indah.blogspot.com/2011/03/mummy-nak-kasi-gift-lagi.html

~Siti Hajar~ said...

agak2nyer driver savy tu lelaki ke pmpuan yer..suka suki parking gitu, dia br dpt lesen kot..haha

Mama Gee said...

ni apa kes ni....betul2 malas nk adjust balik parking or mmg tak tau cara nk parking dgn betul....isk2...menyusahkan org lain je...

Fieza79 said...

agak nya dia tak perasan line tu...suka2 hati je..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mungkin dia tlg choppp utk kwn dia kot....hohohohohooho...

-Sara- said...

ahaha, kalau sara lagi teruk drp tu kotnya! haha

Aleyn said...

Teringat ada satu citer omputih ...orang tu siap letak nota kat keta tu..tulis 'How Selfish can you be'....lepas org yg park keta tu dok culik minah tu....hmm

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff n HB, jom klik2 kay

ainnoraini said...

sesukati jer dia tu yer...ini mesti bile keluar jer dr kete tak tengok kiri kanan kannn...

tu yg jg mcm tu...

~izan~ said...

amik symmetry keta dia tu..tu letak tengah2 hehe..agaknya keta kiri kanan sblm ni pun camtu,bila keta tu dh balik,pastu keta lain masuk elok2,tinggal dia je yg nmpk bersalah hehehehe

kella said...

memang teruk habis!! bagus kasi tunjuk plet kereta tu kan.. pastu sebar seantero.. baru ada akai. huhu

sW33tdARLiNG said...

hangennnya kalau semua parking penuh tetiba jumpa keter macam ni.. rasa nak toreh2 tayar dia tuu... adeiii sakit hati!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails