~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, June 7, 2012

Anak yg nak cabut gigi, mak pula yg berdebar-debar

letih pula rasanya, maklum la baru balik jln2. tu baru g satu tempat. Story tu nanti la aku citer. x der mood lagi ni.




Ptg ni cadangnya nk bawa aiman gi dentist kat equine park. kt internet ramai review klinik tu ok.
Risau wehhh......umo baru 4 tahun dh kena jumpa doc gigi. 
camana la aiman nanti. konpem nangis sekuat ati...adesss aku ni dah ler lemah semangat kalo ank nangis2. Nak tak nak gg tu kena cabut gak, berlubang teruk sangat dah. 


Kalo simpan gak mesti ada masa2 tu dia akan sakit. baru jer 2 hari lepas dia meraung2 sakit. Aku yg tgk ni sedih pon ada, x tau nk buat apa...huhuhu. kebetulan pula masa sakit tu, bapa ada. 


Bapa marah gak ler kat aku sbb tangguh2 cabuat gg coz dia tahu gg tu dh lama rosak...errrmmm mmg salah kami,


Harap2 ptg ni dpt la kami kawal emosi Aiman.
May be esk aku cuti utk jaga dia, kalo kt rumah senang sikit aku nk jaga pemakanan dia.

6 comments:

Zie said...

Blum ada pengalamn... emm tkut jgk kn...

mamyharraz said...

gigi harraz sampai skrg masih menten.
tp risau jugak sbb takut tumbuh berlapis..

harap aiman baik2 je masa DR rawat dia nnt.mama aiman juga jgn debar2 sgt k ;)

-Sara- said...

alaa ciannya aimannn..take care tau..

mama dia jgn over sgt boleh? hehekk :P

Mama Gee said...

dgn aunty2 sekali berdebar nih....adess....harap aiman tak meragam sgt....

kita yg tua ni pun penakut nk jumpa dr gigi...huhu

Aleyn said...

Tak pernah bawak anak gi jumpa dentis lagi..baru plan nak gi next month..

arap2 depa ok...

Ross... said...

Sian dia..kecik2 da kena cbut..nak ke dia nganga.?cmana rupanya..kalo khalis kompem mengeraskan diri!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails