~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, September 27, 2011

Seluk-seluk ni best tau :))))

Aku mmg suka main seluk2( eh paham ker seluk ni per, alaa masukkan tgn lam poket la),  bestttt sangat. Sbbnya kalo bernasib baik, leh tambah duit tabung tau.
Tak caya??? cer uols seluk2 POKET seluar @ baju en asben.Sekali lagi aku tekankan yer..seluk POKET yerr..bukan seluk lain. 
Slalunya keje sseluk menyeluk ni masa nk cuci & lipat kain la, terjumpa pula harta karun.
Buktinya


kan dh jumpa RM1
slalu jumpa RM1 & RM5 jer, x pernah pula jumpa RM10..huhuhu
secara automatik, duit ni akan aku masukkan dlm purse tabung Aiman daa

Sikit2 lama-lama jadi bukit

25 comments:

MrS. F!zA said...

ai selalu seluk jumpa syiling je..hahaha

~izan~ said...

betul2.tp kdg2 yg d kuar dari mesin pun ada..HeHe...

lps2 raya ni Cer seluk2 sampul duit yg ada tu,kdg2 ada gak kak =)

Rinna said...

Seluk2 jgn tak seluk.. tambah duit tabung yer.. sesak leh gak guna.. :)

Huda said...

hehehe..samela kak,huda pun gitu gak, lipat2 seluar tgk2 ada duit :) rezeki tu kan :)

syariza09 said...

MrS. F!zA

x per, leh gak tambah duit tabung tuuu

syariza09 said...

~izan~

dlm sampul tu konpem ada :)

syariza09 said...

Rinna

time sesak tu mmg tabung tu berguna...hehehe

syariza09 said...

Huda

rezeki bersama :)

AzMask said...

tak sempat nak kolek.. Adam dah kolek dulu.. Duit syiling banyak ler dalam kocek suar tu.. bengang betul bila dah terlepas dalam mesin basuh.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kalo basuh baju satu family nie.. suka sgt seluk baju, seluar ayah.. sebab selalu je jumpa duit2 yg tertinggal dlm poket.. paling byk duit syiling.. sekali je jumpa rm50.00.. hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

nasib ulang pekataan seluk tu kat mana?hehehehhe...

kakD pun selalu gak jumpa...tapi kakD selalu dpt syiling ja...huhuhuhu..

hyazz said...

bess main seluk2 nih.. baaru2 ni kita dapat 15 hinggit..duit singit singit... terus kasik beli makan anak2...hehehe

NM02 said...

selalu sangat... hehehe

ZaNa aDieyZa said...

dulu masa sekolah, suka basuh baju abh sebab abh zana selalu lupa keluarkan duit dr poket baju dia.. so, rezeki yg tolong basuh baju tu lah kan?? hihihi

bila dah kahwin, xpernah pulak dpt sbb husband zana mmg akan check betul2 be4 masuk baju dlm mesin basuh..

~Siti Hajar~ said...

hehe...mengingatkan sy plk, tugas wajib seluk poket hubby and Danial, sllu ada rezeki terpijak...haha

mamyharraz said...

tp memang sya..kalau cuci baju sure jumpa duit paling tidak pong 20 posen =P oklah kan kita kumpul lelama banyak jugak dlm tak sedar~ sy selalu buat camtu =P

syariza09 said...

AzMask

kalo syiling jatuh lam mesin, bising bunyi tu

syariza09 said...

C.M.A @ CikMoonAdnan

banyaknya dpt..

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

syiling pon duit gak tu

syariza09 said...

hyazz

best la, leh gak blanjer ank2 tu

syariza09 said...

NM02

mesti tabung dh penuh :)

syariza09 said...

ZaNa aDieyZa

masa skolah untung laa, x per hubby zana bagi duit tu trus ke tangan zana

syariza09 said...

~Siti Hajar~

maklumlah..depa tu ada poket

syariza09 said...

mamyharraz

betul3x..lama2 simpan leh masuk lam bank

Fieza79 said...

hahaaa..penah jgk terjadi kes seluk2 poket ni nak2 bila time ujung bulan..gaji sendiri dh habis..hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails