~ CliCk mY HeArT ~

Monday, September 26, 2011

Jumaat lepas, kami kerja di jln ber"TAR"

Jumaat lepas, sunyi sepi jer umah aku ni kannn...x sempat nk hapdet apa2. Ptg tu pon cuma sempat  bw umah kawan2 jer.


Mcm tajuk di atas,Jumaat ritu aku & geng bekerja di jln berTAR.....cantik jer jln tu, cantik juga pemandangan mata kami ni...ekceli kami pergi Jalan Tunku Abdul Rahman (TAR). Perlu ditekankan, kami bukannya gi jln2 tp lebih kpd menjalankan tugas rasmi & sebab tu jugalah kami pegi pun naik MPV opis..Misi utama  mencari barang2 untuk kawan yg akan bersara minggu depan. Kiranya ni hadiah drp Kelab la.


Sengaja kami pilih sana sbb smuanya ada di situ, Lepas gi jln TAR, kami berlari pula ke Central Market  penat okeh sbb berlari : )..Separuh hari juga kami di luar, kaki pun dh rasa penat.


Ni la hadiah utk kawan yg akan bersara..apa tuuu..macam2 ada.



Tak lupa juga hadiah utk diri sendiri...hahahaha..dh alang2 tu, apa yg ada dpn mata, rembat jer lah.
Penyangkut tudung, cekak rambut & baby shower utk Aiman.
Penyangkut tudung skrg ni dh murah RM8 jerrrr.

sebelum ni cekak2 rambut aku smuanya patah dikerjakan Aiman. Yor lah, benda plastik, sedap la nk kepak2.
Utk lbh tahan lama, aku beli jer cekak yg jenis besi & getah...yg ni mesti tahan lama.
Pasni  Aiman x leh lepaskan geram kt cekak ni lagi..hihihi








8 comments:

mamyharraz said...

janji dpt berjlan-jln..bukan shopping utk diri sendiri pun boleh curi2 beli jugak kan :)

tp yg pasti dpt keluar waktu bekerja feel tu mmg best giler hehe (sylah tu =P)

Pn. Zana said...

sy tak pernah ada cekak rambut..hehe

AzMask said...

dah lama tak shopping kat jln tar...

Qhaifa Nur said...

kalau nak cari barang2 senang gi jalan TAR macam2 ada..murah pun murah

Huda said...

sambil menyelam minum air la yer kak :) hehehe

~izan~ said...

izna pakai yg getah tu kat belah luar tdg syria kak hehe...

betul,skrg hanger tdg sgt murah.dulu beli puluh2 hengget! sentap mak tau!~

anisalya said...

bab cekak rambut tu sama la. anak-anak mula-mula kata nak main je. last2 patah. malas rs nak beli. hanger tudung tu dah ada trend lain dah sekarang. yang jenis sepit tu. rasanya lagi praktikal kot drpd yg ni. mcm nak crk satu je.

tiEra said...

beli hadiah utk diri sendiri ye..hihi...sempat lg kn.cari brg utk kwn cari utk diri sendiri jugak:)

follow blog tiera ye:
tieradee.blogspot.com
diyanashome.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails