~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, September 22, 2011

Thn ni mcm disisih org jerrr

Jamuan raya dh lama pon selesai. Kenyangnya masih terasa, tu pon tak semua makanan aku makan. Tak larat wehh nk mkn byk2. Thn ni mcm x brp best pula. May be sbb kami dpt duduk di pinggir2, rasa mcm tersisih pula...huhuhu. Tu laa..sapa suruh lmbt dtg, ni smua gara2 miscommunication...ada kata, 10.30, ada kata 11.30..sampai2 jer org dh baca doa, krusi pon smua dh penuh. nasib lerrr...


Smua pic ni PuanGee yg amik. Aku x der perasaan pong nk amik gambar, may be frust dpt duduk di belakang2 jer  : (.


Menu raya 2011

  • Lemang - makan
  • Ketupat - makan
  • Rendang Ayam - makan
  • Lontong
  • Soto - makan
  • Pulut Durian - makan
  • Roti Jala
  • Nasi Beriani
  • Satey ayam & daging - makan
  • Kuetiau
  • Cendol
  • Dadih, brownies, kuih raya - makan
  • Buah2an
  • teh tarik, nescafe, Sirap - minum
**bila buat list ni, baru prasan...banyak juga yg aku makan :)



 Nampak tak muka frust, rasa boring pong ada..kwn2 ckp aku pegang desert tu mcm takut org amik jer, mcm budak2 pula. Buruk perangai, kalao Aiman yg wat mcm ni, leh dimaafkan lagi...hihihihi.
 Desert tu aku tak larat dah nk mkn, jadinya aku bawa balik ke bilik jer




Smua makanan tu, kami yg makan tipu. Masing2 pewot kecik, termasuklah aku (???), x larat nk mkn smua tu. Muka aku pon dh pucat lesi, lipstick pon dh x napak gara2 mkn itu ini.


Org kata, gambar tu menceritakan sesuatu..
Pic ni nampak mcm aku mengumpat satey yg aku makan jer kannnnnn  (=_=)

ni tak tau la, muka puas ati makan satey @ muka x puas ati ni...



apa-apapun, ari ni aku rasa tersangatlah kenyang. terpaksa buka kancing kain uols :)))







































15 comments:

-Sara- said...

tgk pd list tu byk gak awk makan..hehe :D
padanla smpai kene bukak kancing kain :P

Mama Gee said...

Ni gara2 miss J lah ni bg info tak betul..pastu bila org tya dia balik..jawap nk marah2 je..garang betul!

mamyharraz said...

jelesnya sana sini ofis memasing buat open house..kita takde..

bestnya menu..terutama sate..yumehhh

takpe tahun depan turun cepat2 cop tempat k ;)

syariza09 said...

-Sara-

tgh2 frust pon, leh melantak byk :)

syariza09 said...

Mama Gee

tu laa...nk tutup salah la tuu

syariza09 said...

mamyharraz

tu laa...thn dpn awal2 lg dh terpacak kt ctu

~Siti Hajar~ said...

kata frust tp tgk pinggan blh tahan...ekekekekekekek

Qhaifa Nur said...

amboi syariza siap list lagi...byk makan dah..bestnya dpt attend jamuan2 raya...jeoulesnya

AzMask said...

sampai bukak kancing tu...

Huda said...

frust ke kak?xpe, yg penting perut kenyang :)

Aleyn said...

Memang time2 lepas raya ni lah makan mendadak naik ek..huhu

ZaNa aDieyZa said...

frust tp perut kenyang ok lah kan.. jangan frust tp xdpt makan sudah la.. hihihi

hyazz said...

laaa... sian dia...hrmmm...kami lagi la terpinggir...dok ujung sekalli... tengok2 makanan pon dah dekat nak abis..huhu

~izan~ said...

dalam terpinggir tu byk jugak akak mkn tu hehe...tu tandanya hati tetap senang hehe..smpai buka kancing huhu.

tp gaya akak mkn x dpt nk pastikan sedap ke tak semua tu ehehe

wahida said...

mengumpat sate yg tak tahan tu...hahaha!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails