~ CliCk mY HeArT ~

Monday, June 11, 2012

Hari tanpa makan dan minum

Entri yg lepas pasal gigi Aiman tu, kami lom lagi gi cabut. Sebabnya ari tu ramai pula yg nak cabut, jadinya terpaksa la buat appoinment. 


Janjinya Sabtu kul 2.30ptg, tapi disebabkan mcm2 hal ari tu, kami sampai sana pon dh kul 3.15ptg, terlewat la. 
Nak selit pon dh tak boleh, patient da ramai...errrmmm adoiyaiii salah kami gak. 


Terpaksa la buat appoiment baru. Jadinya Selasa kul 4.00ptg ni la pulokk.. Esok aku amik halfday, Rabunya pula amik cuti utk jaga en aiman.




ohhh dh terlari drp tajuk, bukannya apa, aku nak la juga update kisah tu kann.
 Ekceli ari ni aku berpuasa, sebab tu la hari tanpa makan dan minum.
Errmm puasa apa yer....malu nk cakap sbb aku baru nk mula ganti puasa...huhuhu.
Org lain dh lama selesai, aku jer yg baru nk mula. Sib baik tak lama, 5 ari jer.
Harap2 bendera Jepun x muncul tiba. 


uols mesti dh abis ganti kan kan kan

7 comments:

Bazilah (^0^) said...

sempat lagi nak ganti tu, dun worry hehe. sy abes dah ganti :) nway salam kenal kak :)

mamyharraz said...

oo tak pegi lagi.ingatkan dah lepas.

sy pun belum mula lg ni nak ganti hehe minggu ni nak kena jugak buat.

jom kita sama2 posa ganti ;)

Mama Gee said...

poser gak u.......
poser sunatt....

meh lah dtg opis cuti tu....
eh lupa plak nk jaga aiman...hehehe

-Sara- said...

sara pn xganti lagi..tapi sehari jelaa tuu yg culas tuu..hehee

take care of aiman k ;)

Salmiza said...

Blom jgk...ada lg 5hari..huhu

~Siti Hajar~ said...

selamat Aiman!!!..haha

Pssttt...sy xganti lg 8 hr...huawaaaaaa...

Zie said...

semuga cepat2 ganti yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails