~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, January 30, 2013

Jimat di awal tahun baru



Rumah alamat Selangor.
Permulaan di awal tahun, alhamdulillah
Jimat 
Bil air tak yah bayar, sikit jer dek non
Maklumla baru masuk rumah, pakai air tak banyak.
Tapi rasanya mcm aku guna banyak air jer
Nak kata air tak der, rumah aku tak terlibat pon.

Dah jgn nak hepi-hepi sangat,
Cer tgk bil bulan depan plak, konpem berpuluh2 ringgit
siap la ko



13 comments:

mamyharraz said...

ni yg untung dok area selangor sya..
sbb bill air free below rm20 kalau tak silap.
masa sy duduk damansara selama 3 tahun sekali pun tak pernah bayar bill air..padahal guna banyak..bill sampai baru belas2 ringgit je :)

MrS. F!zA said...

air standard byk tu je kan bil nya..kalo puluh2 rggit tu dh mcm bsuh rumah hari2.. agaga

Me said...

bess nya dapat rebate..tak pernah merasa..haha..kita tunggu next month lak acaner

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, dah jimat bulan ni... tak yah bayar bil air... hehe

Qhaifa Nur said...

jimat habis ni...
kalau setiap bulan macam tuh boleh ke he..he..

~Siti Hajar~ said...

untung2...

sy ni bil elektrik RM200 & bil air RM30++...huawaaa

Salmiza said...

jimat bln ni...seploh hengget bule wat beli kepci..hehe

-Sara- said...

kerajaan cmnilah disayangi rakyat..hasil negeri banyak, dorglah tanggung segala bil rakyat..kan..kann

oppsss! politik lah pulak! hihikkk

Rin Maira said...

wahh untunglah az.......tak pernah ai dpt bil camnih tau...

azieazah said...

Bagus.
Kami dah masuk 2 tahun dah macam tu, padahal rakyat dalam rumah ada 8 orang, ok?

Rasanya kalu dah terima bil macam tu, ia akan berterusan free camtu. Jangan risau. Kami dulu cuak jugak takut sekali datang beribu. Rupanya memang free.

Mungkin meter baru yang kaler pink tu pressure yang tak kuat mana kot.

munna said...

UNTUNG ORG SELANGOR.....

LYAfrina said...

hihi.. bestnyer org selangor.. untungla, xperlu byr bil tinggi2

adianiez AIDA said...

aida kat melaka takde rebat pun???!! hi hi hi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails