~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, October 7, 2010

Tempat ni sesuai utk deme yg ada kamera canggih

Kejap jer dah kul 12 lbh. Lambat pula bersiaran ari ni. Sebabnya ari ni terlebih rajin wat kerja2 opis b4 ni terkurang rajin..ngeh..ngeh. Tak sempat nk wat n3. Berbalik kpd tajuk n3...

Tempat mana?
Tempat ni la..
Naper? Tak nampak ker?
Cuba tgk kat bawah ni















Mesti ada yg tau & ada yg tak tau pasal tempat ni kan.
Aku tau pon sbb terpernah buka blog saper ntah, dia tunjuk gambar2 cantik yg dia snap kt tempat ni. 
Aku terus jatuh cinta. Gambar2 dlm n3 ni bukannya aku cilok dr blog dia tau, tp aku cilok pic en asben
Nama tempat ni Bukit Broga. Nama mcm ala2 daerah Indon, tapi dak aiihhh
Tempat ni kat Semenyih, Selangor
Tempat ni mmg jadi kegilaan pemilik kamera canggih (DSLR - betoi kot ejaan mcm ni)
Tau dak sebab apa
Cuba tengok ni

kan aku dah kata
shantekkkkk sangat ciptaan Allah
kehijauan yg mendamaikan mata yg melihatnya

2 minggu lepas en asben & group opis ada buat training mendaki kt sini. Testing stamina b4 gi mendaki Gunung Kinabalu hujung bln 10 ni. Ni hobi baru en asben...banyaknya hobi dia..layan je laa

Kabus lagi masa ni


Aku teringin nak gi  sini. en asben kasi lampu hijau jer, tapi kannnnn


**Aku tak der stamina nak panjat2 mcm ni...badan pon dah bolat
Silap langkah, aku tergolek kt bawah pulak....huhu**


I pon nak bergambo sebelah U
Tak aci la, U dah sampai, I lom lagi
**boleh sampai ke I kat puncak tu, ntah semput brp kali agaknya**

********************************
 dengar crita Angkasawan kita nak amik pic kahwin kat sini, biar betikkk
kang terkoyak pula baju kawen tu


13 comments:

izan_cute said...

akak,betol kak,memula baca nama tempat tu ingat kat indon..rupanya dlm negara kita aje...teruja tengok view kat situ tp memang takkan sampai kat atas tu.naik tingkat atas rumah pun dah mengah,ni plak panjat bukit hehehe

[-suziey-] said...

my hubby pnh g sini..mmg cantik..bole tgk sunrise..

-Sara- said...

haah klo shoot pic kawen outdoor kt sini mst cntik giler kn! :)

syariza09 said...

izan_cute
naik tangga rmh pon dh mengah....jawabnya kita kena simpan jer la niat tu..kekeke

~~*Lady Salwa*~~ said...

cantiknya... teringin lak nak pergi... kalau tak disebabkan dah ada isi lam perut ni nak je ajak husband pi daki...

serius, cantik giler....

syariza09 said...

[-suziey-]
tengok sunrise kt tempat tinggi mmg cantik kannn

mamyharraz said...

memang cantikkk sgt :) hadoii terubat sendu dihati bila tgk pic segar begini....

syariza09 said...

-Sara-
of coz laa..tp larat ker pengantin2 tu nak naik tempat gini

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

x per....tinggai brp bulan ja lagi, pasni leh la mendaki...kuat juga Sal ni yaa ^__^

syariza09 said...

mamyharraz
sejuk jer mata yg tgk ni kaaaannn

mama tisya said...

dr. sheikh dh amik gmbr pre wedding kt cni..mmg cun tp tu la nk manjat tu la..tp cantik tmptnye

syariza09 said...

mama tisya
itu la, td tgk n3 yg dni buat. cantik2 la pic pra wedding dia. sib baik la bakal istri x banyak songeh, buleh jer manja2t kt broga ni

Ogy said...

nak pi...tp separuh jalan sure kena pikol...tp leh try gak ni sementara masih berdua...ngeeeeeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails