~ CliCk mY HeArT ~

Friday, March 25, 2011

Bkn nak cari macaroon, tp kami cari maroon

Hohohoho
Ari ni aku cuti. Cuti semata2 nak shopping.
Shopping bersama en asben, en aiman terpaksa tinggal di nursery lah yer.


Lokasi utama : Jln TAR, Masjid India, Sogo
Masa: 10am - 3pm (kena tgg en asben semayang Jumaat )
Kenderaan: Naik STAR (malas nk bw keta ke tempat yg jem tu)
Misi: Mencari kelengakapan somi istri yg serba serbi maroon

google

Kenduri dah nak dekat, baju kami somi istri lom ada. Baju mesti la ikut tema. Kali ni wedding SIL, maroon ok. Tailor x der, so aku kena cari baju ready made. Rasa2 kaler camni susah nk jumpa. Doakan utk aku yer, harap2 baju yg dicari sesuai ngan aku & yg penting ada saiz M @ L...huhuhu

Kalo tak jumpa juga, aku beli jer kain pasang kaler maroon pastu aku wat mcm ni

















ok tak????? sempoi
bukannya org tgk pengantin tp bolat jer tgk fesyen aku...hehehe

pic tu terpaksa dibling2 sbb mcm ada paku terjojol la kat dada tu  (-__-)


7 comments:

mamyharraz said...

wahh nak shopping dgn cinta ya ;)

ok please cari sampai dpt baju maroon tu ya..supaya tak terpaksa pakai stail pic yg last tu =P hehe

MRS. K said...

mantop kak!

Yan said...

Akak suka kalau u buat yg no dua tu.. marbelesss...

Pn. Zana said...

hehehe. sekci yer u!!

sW33tdARLiNG said...

i loikeee maroon

-Sara- said...

oo bercuti pegi shopping patutlaa sonyapp jee..hehe

hop jumpelah apa yg dicari tu ye! :)

*lame gile x p jln tar!

~izan~ said...

mmg betul la tu kak,kalau akak pakai cmtu,kalah pengantin...mesti mata semua kt akak hehe..sbr je la akak ni,ada2 aje hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails