~ CliCk mY HeArT ~

Monday, March 28, 2011

Percubaan utk menjadi lembut =)

Stop kejap buat kerja, kepala ni mcm ada bintang. Tak sabarnya nk tgg 12.30+++. Mata dah berat sangat2 nie. Mlm tadi balik dr rumah mil pun dh lewat, pastu tengah2 malam Aiman pula wat hal. Budak2 kalau aktif di siang hari, mlmnya mmg akan meragam...huhuhu tak lena tido dibuatnya.

Semalam tunaikan janji nk buat gubahan hantaran, tapi dah mulanya lambat, jadi siapnya pon lambat la. Siangnya weols ke tempat lain dulu, dh malam baru mula nak mengubah. Ingatkan Aiman tido, leh la wat keja tanpa gangguan. Tapi kami silap dak tecik tu tak mau gak tido, main jer kejenya. Sorry la Aiman, mama tak leh nak joint main tangkap2, ajak abah jer lahh. Nak tak nak en asben kena la pantau Aiman, kalo tak abis la gubahan yg dh buat tu.




Tangan yg keras ni, cuba2 la dilembutkan mlm tadi. Menonggeng2 dibuatnya. Sib baik la bekas tu mil dah siap balut2. Tu pon tak sempat buat semua, nanti Jumaat sambung lagi. Mlm tadi pon dah kul 11.30mlm baru buat separuh hantaran. Kalau tak kerana Aiaman & abahnya mengamuk, may be aku tak stop gubah. Sib baik mil suruh continue ari Jumaat, ye lah kami nk balik Putrajaya lg, dubuk debak kul 1++ baru masuk tido. Dah la tido lewat, Aiman pula meragam di tengah malam, ntah berapa jam jer aku tido huhuhu.

11 comments:

-Sara- said...

wahh, tu diaa hasilnyaa! hehe

*ni dh msuk luch hour, gi lah baring tdor kat surau..hehe :D

sW33tdARLiNG said...

chomel laa tuu.. janji hasil tangan sendiri...

Fieza79 said...

wah cantik tuu...kretif bole bukak kedai gubahan ni hehee

~izan~ said...

cantik la kak..sweet aje..kalau baca tajuk,nk jd lembut mcm lain plak bunyinyer hehehe...cantik!~

Yan said...

wah..sempat amik tempahan tu.. mahai tak?

syariza09 said...

-Sara-

dah tido, tp tak leh lena..bising amat

syariza09 said...

sW33tdARLiNG

yappp..janji dorang puas hati

syariza09 said...

Fieza79

ooopppss..yg tu lom boleh lg, lom sesuai :)

syariza09 said...

~izan~

aar kan, sajer jer bg tajuk tu :D

syariza09 said...

Yan

tak la kak, tlg mil wat gubahan jer

munna said...

CANTIKNYA HASIL GUBAHAN TU.. UNTUK ADA TANGAN YG BOLEH DI LEMBUTKAN... TANGAN MUNNA NI MMG KERAS MCM BATU ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails