~ CliCk mY HeArT ~

Friday, November 25, 2011

3 hari cuti..nk ke mana yaaa???


  • errmmm......yg pasti x der coti2 Mesia.
  • Esk mak sampai sini, tp trus gi umah abg coz nk ikut abg gi kenduri sedara.
  • Kalo ikut plan, cuti tu nk testing bawa keta ke tempat keja,,maklum la cuti2 ni, keta pun tak banyak
  • Yummie (kedai jual bahan2 kek) pon kena terjah...mau cari bahan2 utk apam 
  • Nak kemas rumah, ubah apa2 yg patut, buang apa2 yg x guna, sental blk2 air...semak mata nengoknya
  • Nak g Tesco, nk cari brg2 dapo, tp yg pasti x mau gi ari Sabtu...nanti x der beg plastik pula.
  • Ahad ni my bro buat kenduri sikit, anaknya potong 'lan'..errmm rasa mcm nk sponsor puding, so buat puding pon kena masuk dlm plan.
  • Isnin kena buat apam, banyak pula tu...kawan2 en asben order

Kalo tgk list ni mcm banyak menda jer yg nak buat


Selamat bercuti uols...i kalo dpt cuti2 mcm ni, mmg sgt2 hepi ^_^


9 comments:

MrS. F!zA said...

you hepi lg lagi berganda hepi..skrg rsa nak baringgggg je..ekekeke

*rezeki tu org order byk..

mamyharraz said...

penuh gak jadual tu ;)

yg penting sabtu jgn masuk mall sbb takde plastik beg =P *tak suka tauu*

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

slmt bercuti yerkk.. :)

Mama Gee said...

byknyerr aktiviti main masak2...hehee...rindu le nk makan cheese tart...nnti kalo nk buat bgtau ek..nk orderr sekali ;)

wahh dh nampak mejanyaa...hik3..tak duduk sorang dlm 1 banglo lg ek...

wahida said...

aku balik kampung je...pas tu ingat nak main masak2 la...hehe...

-Sara- said...

hehe..tgk pd list tu byk mnda kne buat..hv a great hol ye! ;)

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer mak nak datang...hehe

km planning nk g Langkawi, mintak2 la xhujan...huhu

Fara said...

selamat bercuti :)

^___^

Zana Adieyza said...

bz nya akk.. so semua plan cuti hr tu berjaya dibuat x?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails