~ CliCk mY HeArT ~

Monday, December 12, 2011

Weyuuuu.....bestnya bila resipi baru "menjadi" *_*

Selamat pagiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Ari cuti ari utk try & error resipi baru.
Bestnya bila resipi yg kita buat tu "menjadi" ..bertambah kembang kuncup bila dpuji en asben & anak sendiri "sedapnya mama".


Mempersembahkan


APAM AISKRIM

keadaan slps dikeluarkan drp paper cup
~ warna warni ~


Info;
Apam ni terlalu gebu & lembut
lbh lembut drp apam polka dot
Apam ni nk letak inti mcm apam polka dot pon ok, tp aku lbh suka mkn kosong jer
Cara buat apam ni sama jer ngan buat apam polka dot, yg beza cuma susu digantikan ngan air ice-cream soda (ala yg dlm botol tu)
Nak resipi...cer google jer..ari tu pon sy x C&P pon, tulis kt kertas jer


16 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

haihsss...rasa mcm nak ngappp ja ni...huhuhuhu...nak cari kat mana ni...dan2 rasa lapaq ooo...

Yan said...

seronok tu kalau jadi. then bila dipuji lagi lah seronok..

munna said...

gebunya.... mmg mcm aiskrim... bila menjadi dan org suka mmg syokk rasanya

Qhaifa Nur said...

bangga masakan yang dibuat menjadi..
macam nak try sekali lagi..

~~*Lady Salwa*~~ said...

rajin syariza masak ye... saya ni rajin jugak mencari resepi2 baru. tapi dok terperam je la dalam buku... hehe

rosmawaty said...

cedap2....bestnyer rs klu aper kiter buat dpt hasil yg memuaskan

~Siti Hajar~ said...

Nti nk try wat gak la, hr tu bt kek karamel tu xjadi...huhu

kn google resepi nih...

syariza09 said...

ladyzull

buatla..senang ja tu

Yan
tu la kak..makin bertambang kembang :)

syariza09 said...

ladyzull

buatla..senang ja tu

Yan
tu la kak..makin bertambang kembang :)

syariza09 said...

munna
mmg gebu sgt2


Qhaifa
mmg nk buat lagi


Sal
bila time rajin ja tu


Rosmawaty
mmg sronok sgt2


Hajar
cer try lg buat kek karamel tu. menda msk2 ni mmg kena buat ulang2

mamyharraz said...

comeiinya!! ni yg jeles tak menentu nak try buat jugak tihehee :")

bestkan sya kalau kita try&error tetiba menjadi pastu anak&suami suka hmmm syurga rasanya kan :)

SiTi said...

nmpak sedap je kak....owhh just gntikan susu dgn aiskrim soda je ye....

syariza09 said...

mammyharraz

mmg pon, dlm hati ada taman..try la buat, senang tu..cayok2x



Siti

aar ...lbh krg sama jer ngan kita buat apam dot

syariza09 said...

mammyharraz

mmg pon, dlm hati ada taman..try la buat, senang tu..cayok2x



Siti

aar ...lbh krg sama jer ngan kita buat apam dot

~izan~ said...

dah la comel,kaler pun cantik then mesti sedap sebab akak kata lembut kan..adehh kena terbang ke putrajaya ni order hehe

mRs.fAriDnAnA said...

wah sedapnye...kongsi resepi blh x?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails