~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, December 13, 2011

Bukan shopping online



Gilosss nk shopping online brg2 kaca....x moh arr tanggung risiko.
Shopping di kedai pun bukan.....
Shopping guna katalog pon bukan.


Blk kg ari tu, mak offer kot2 aku nk beli brg2 kaca ni ngan mak.
Ekceli mak ni dealer pinggan mangkuk Syarikat Menang..ala bukannya meniaga pon, tp mak suka beli utk kegunaan sendiri. pastu kalo ada offer murah2, mak akan beli dan beli.....hahahaha..kalo shopping pinggan mangkuk mmg leh serah kat mak...bila mak dh offer tu, aku pon beli la coz mmg harga murah drp katalog, bukan yg ni jer, ada banyak lg segala tok nenek brg2 Menang yg mak simpan & masih lom pakai..tu pun menantu2 mak dh beli..


Best kan bila beli ngan mak rege murah2 ni...tu pon kata jer beli, tp kalo mak ngan ank ni, ada juga brg2 yg mak bg free...tu yg best..
beli 1 percuma 1

6 comments:

intan morsalin said...

memang berbaloi2 beli produk menang....

~izan~ said...

bekas yg kat umah akak masa izan dtg pun tu pun best,yg puding tu.

seronok camni kak.dpt kumpul byk2.pastu yg buy 1 free 1 tu best tu hehe

~Siti Hajar~ said...

tang buy 1 free 1 tu yg best...hehe

hyazz said...

hok aloh la..buat rugi jer gini...hahaha

SiTi said...

syokkk beli beli 1 percuma 1 tu

Mama Gee said...

untunggnyaa jadi anak omakk... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails