~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, November 29, 2011

Resipi baru lagi

Dalam banyak2 perkara yg nk buat dlm list ari tu....ada brp jer yg dpt buat huhuhu...banyak yg dh terkeluar dr program.....apa2 pun 3 ari ni mmg padat. ari ni ni pon badan mcm lemau lg jer...kalo coti kan besttt..dah!!stop berangan!!


sempena kenduri khatan angah ( ank sedara) mak ngah nya ni sponsor buah tembikai & puding. Resipi baru u...harus dicuba..




~ Pusaran Tsunami ~
hehehe..tu bukan nama original ok

Nama originalnya "Puding Roti Marble"
Puas hati ngan resipi ni....sedap jer...mulut haku, sedap la
Nanti aku syer resipi ok

Ni la budak yg baru masuk alam dewasa....hahahha
Angah ni darjah 4, thn dpn dh darjah 5...elok sgt la tu
Budak2 skrg bukannya reti berpantang
Ni haa...asyik berjalan sana sini...dah tu siap bersila lagi main SAIDINA ngan kawan2 dia...org lain yg tgk, org lain pula yg risau angah ooiiiii



Pakngah (my asben) buat surprise belikan kasut bola kat angah..sbb per kata surprise, sbb mankngahnya (haku) pon x tau dia bli ni.....


Itu la serba serbi citer masa coti2 aritu....ptg2 baru nk hapdet citer

5 comments:

hyazz said...

hehehe...dah boleh kawin dah tu!!!

MRS. K said...

betul-betul tsunami ni makngah.. hehehe

-Sara- said...

nnt share resipi tu tau..cm sedaaaaaaap jee :D

Fara said...

nak resepi...nak resepi. hihihihi

~~*Lady Salwa*~~ said...

cepat2 share resepi... hehe

*kalau rajin buat, kalau kurang tu alamatnya salin je resepi pastu dok je la dalam buku resepi tu... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails