~ CliCk mY HeArT ~

Monday, July 25, 2011

Moh kita ke Cyberjaya & Kajang

Last n3 ari tu kan ada ckp planning nk ke Ikea ngan mak. Tp yer lah planning tinggal planning jer lah, x dapet nk merasa karipap telor. Ekceli ari Jumaat sblm sampai umah aku, mak dah pon ke Ikea ngan abg sulungku, & dh dapat pon cermin cantik tu.


Jadinya Sabtu kena la tukar planning. Mak kata nak cari tudung @ blouse, kalo gi Jln TAR dah sah2ler ramai org,  aku target gi Shah Alam jer lah. B4 tu kami ke Cyberjaya coz mak nk mkn nasi Arab Saba. pergghh...leh tumpang sekaki ni, dh lama gak aku tak ngadap kat situ.


Masa ni dah koi 2pm, tp org punya la ramai, dpt duduk kt krusi x cantik jer

Pic ni Aiman yg snap
Cucu mak dh pandai snap, cuma dia x pandai nk sebut 1, 2, 3 senyummmmmmm

Kami minta grilled chicken sbb tu lah menu yg plg aku suka. Tunggu punya tunggu...agak lama juga la..dh kata grilled, terpaksa la bersabar...Banyak masa dh buang kt situ, lastly planning nk ke shah Alam terpaksa cancel sbb en asben br bagitau, koi 7 ni nak tgk bola kt TV M'sia vs Singapore...adess. Tukar lagiiii...akhirnya aku ajak gi Metrapoint Kajang sbb kat situ ada Romantika.....lagipon mak mmg tengah cari menda2 comel nk penuhkan almari kat rumah

lebih best masa kami gi ni, Aiman tido, jadi dia ngan abah duduk lam keta .
Aku berdua ngan mak jer, huiishhh mmg best...mulala x hengat donia...mak pon asyik amik-- pegang--- letak. Aku tau jiwa mak tengah kacau...sbb banyak benda2 shantekkk...sku pon pernah aalami situasi yg sama...hehehehe...
Mak nak amik banyak pon susah coz mak balik naik bas jerr.. Banyak bunga yg baru2 sampai, cantik2 smuanya tp leh tahan gak rege sebatang.....seram jerrr

Akhirnya mak banyak amik brg2 kaca yg saiz2 comel..tu yg dlm plastik tu khazanah mak.
Pic bwh tu aku punyer. 
Aku cuma sambar roses yg murah setangkai RM3..dpt la 3 kuntum..alang2 RM3 baik aku beli dua.
Pastu ada plak item baru ....bekas plastik (pic atas) roses...murah jer wehhh RM1.50.  Nafsu nak membeli tu banyak, tp problemnya x der ruang nk letak menda2 alah yg cantik tuuu.....


-tamat sajalah kisah jln2 ku ngan mak di hari Sabtu -

9 comments:

Fieza79 said...

sebut psl grilled chicken terliur pulak...!

aduh kenapa tak minta nk bayar kan mesti mak terus pegang tak letak2 dah hehee...

Mama Gee said...

sedeyy...dh lama tak pi romantika...huhuhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang cantik bunga rose & bekas tu... nak jugak la...

harus la pi cari... hehe

Offshoremen said...

akak mmg minat english style yer? izan suka sgt tgk..sbb bunga2 tu mcm hidup je hehe..

romantika ada bukak kt sini,mmg seswai sgt la tu utk izan kumpulkan english style item bg kt mak hehehe...

MrS. F!zA said...

kalo gi situ mmg telan air liur..kalo blh semua nk rembat..mentang2 nmpk mcm murah..ekekek

munna said...

munna pun klu masuk kedai hiasan ..rambang biji mata semuanya lawa..semuanya nak rembat...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

oooo...dah pergi shoping moping ye...sampai hati tak ajak kita sekali tau...

hyazz said...

laa...nape tak tolong pegang kan ajer...sure nye bayar jer terusss...hehehe

wahida said...

nasi arab saba mmg best wooo..adeh la...dah aku lak yg terliur ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails