~ CliCk mY HeArT ~

Monday, August 1, 2011

Diri sendiri pun terkejut...



Macam tak percaya...betul...mmg tak percaya. Ari ni ari yang luar biasa. Bagi org lain mungkin dah biasa tapi aku mmg x biasa.

Tepat 7.30am pagi aku dah punch card.....hahahaha....mmg terbaikkkkkk. Sebelum ni aku masuk opis koi 8.30 pagi balik koi 5.30am. Tetiba bulan puasa ni pula tukar 7.30am balik koi 4.30am. Pengangkutan aku di bulan puasa ni bas Nadiputra. Mmg tak mau bawa kereta sbb tugas en asben utk urusan hantar  Aiman ke nursery.
Silalah percaya, mil aku pon leh terkezutt bila aku ckp aku masuk koi 7.30am, tolong jgn terkezut coz lps sahur aku mmg x pernah tido, jadi x  der alasan utk terlajak =)

Sebab per tukar? Sebabnya mudah sikit aku nak masak2, x der la kelam kabut mcm thn2 sblm ni. Cer bayangkan kalo koi 6lbh baru nak masak, time tu jugalah nak solat, nk layan ank lagi...huhuhu...skt kepala ni..



Esok cuba kluar awal sikit dr rumah, kena kejar naik bas koi 6.50am baru la x rasa semput bila sampai ngam2 depan opis...


Yesss...permulaan yg baik..



13 comments:

.::Lynn::. said...

cayok la kak az..
ai pun xpercaya pada diri sendiri...
buleh smpai opis sebelum 7:30am
ekkekeke

~Siti Hajar~ said...

6.50 am dah nek bas, waktu tu sy br nk iron baju...hehehe

Slmt menepuh alam pekerjaan awal bulan Ramadhan ni...hehe

hyazz said...

wah berjaya...taniah2...teringin gak masuk 7.30...tapi takpat laaa...pg2 tu byk keje pulak nak kena buat..

AzMask said...

Fuh.... awal tu. Kita masuk 8.30 balik 3.30..

sW33tdARLiNG said...

kat opis ni mmg cenggitu... masuk awal time posa

-Sara- said...

ewah2 semangatnyaa diee..bagos2! :)

ieda said...

ekekekek sam2 tahniah buat adik dan akak jugak ekekek sbb akak pun sampai awal biasa 7.45 .. hari nie 7.30 dah duduk kat meja :))

syariza09 said...

.::Lynn::.

hahaha...kita dasyat kan :)

syariza09 said...

~Siti Hajar~

hahaha...terharunya :D

syariza09 said...

hyazz

x per x per...I paham

syariza09 said...

AzMask

mak aiii...masuk lmbt, blk awal...camner tu??

syariza09 said...

sW33tdARLiNG

tu laa...time posa jer..hehehe

syariza09 said...

ieda

tahniah kak, sbb dtg awal hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails