~ CliCk mY HeArT ~

Friday, July 22, 2011

~Cermin hikmat~

Mlm ni mak dtg rumah, ekceli mak dh lama sampai pon kt cni, tp dia tido umah abg aku dulu. Yor la kalo dok umah aku lelama pon mesti dia bosan. Korang paham2 jerlah kalo dok rumah tinggi ni, terkurung jerr..pintu pon asyik tertutup, kalo rasa2 nk tgk dunia luar, jengok la tingkap kat hall tu, baru leh napak budak2 main kat taman...
Kesian kannn

google

Ari tu mak ada ckp nak beli cermin Ikea. Ni sbb terberkenan ngan cermin umah abg aku tu lerrr.
Kalo sempat aku gi esk, nk gi pg x leh la pula coz en asben merajinkan diri masuk Pesta Cabaran Berjalan 
10 000 langkah kat Putrajaya ni.
Kalo dia x longlai, petang tu leh la ajak...Ikea ada sale kannn.
Kemain tanya sale mcm la bajet banyak sgt, gaji pon lom masyuk lg.
x per lahh, mak kan aderrrrr ...ngehhhhh ngehhhh


Leh tak esk nk suruh mak blanjer meatball & karipap telur Ikea..
Skali skala x salahkan kalo ank minta mak yg blanjer......hehehehe


tapi meatball tu halal kerr
kan ritu dh kecoh2 pasal meatball
dh puas aku search pasal ni, tp jawapan yg dpt mmg x puaskan ati
kalo was2, baik toksah makan


7 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Dah lama tak pi ikea... teringin nak pi, tapi cam payah sket nak usung dua beradik tu... huhu

Tak pa, sekali sekala mak belanja anak... hehe

selamat bershopping... :)

-Sara- said...

eh nk g ikea ek? haa dh dekat ngan umah sara, lehla singgah :)

psl meatball tu pn puas sara search xde jwpn yg jelas, tp bru ni sara pegi xmkn wlopon tekak nk sgt2 sbb was2 kan..tp karipap telor tu mmg i bantai lah 3bijik! sbb sdap gilerrrr! hikk

mamyharraz said...

kalau masuk ikea dpt beli satu brg pun best lg2 brg kt situ semua kiut2..

sy paling suka frame gambar mmg cantik&simple ;)

~izan~ said...

akak,izan pun nk tahu status halal tu sejak kes ari tu..tp kalau dah was2 baik tinggalkan ye tak..huhu...

kalau dekat,bley gak join sale ikea ni hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cermin mcm gitu kalu letak kat dinding kompom2 la santek kan..i loike cermin...

~Siti Hajar~ said...

bestnyer mak depa mai rmh, blh manje2 & minta mak banjer...hehe

wahida said...

aku pun dah lama tak gi IKEA...huhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails