~ CliCk mY HeArT ~

Monday, March 28, 2011

Main cantum-cantum

Lega sikit kepala ni bila dh boleh baring. rahat tadi bukannya leh lena sangat pun, kat luar nun bising jer org buat  bangunan, tp ok la dpt golek2 jap.


Niat di hati nak citer kisah pencarian maroon, tp ari ni x der pic la pulok, lagipun kisah tu panjang la juga. Kalo sempat esk aku citer. Ni nak citer kisah bila aku boring ditahap gaban, waktu keje pula tu. 
Bila aku dh boring FB & blog, aku akan main game yg mmg ada simpan kt PC. 

suka main puzzle. cantum sana sini, kdg2 pening gak



tapi bila dah siap, mmg puas hati 
+_____+
8 minit dh siap tu...bangga jap
eh eh eh, 8minit tu lama ke kejap ehhhh.......ntah2 org lain buat 2minit da siap....hehehe


psssttt
korang wat prangai mcm aku juga ker??

5 comments:

Mama Gee said...

ade lg tak game binatang2 tu...nak!

-Sara- said...

eh, awk je pangai cmtu! ktorg tak! haha! :P

~Siti Hajar~ said...

sy xpnh la plk main games, apa2 games pun xpnh, tp nmpk menarik la games tu, meh send kat sy games tu, nk try main sama..hehe

hyazz said...

men gak ler...tu pon kalu jumpa balik...hahaha... dah takdak lam simpanan daaa...huhuu

sW33tdARLiNG said...

ada game puzzle dalam henpon.. kalau bosan menunggu orang, mmg bukak game tu main slow2 sampai orang tu datang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails