~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, August 16, 2011

Hadiah besday merangkap hadiah raya

Aci tak camtu.....aci la kan..2 in 1. Besday dh lepas, tp hadiahnya baru beli..hehehe biasa la nk tgg duit Pak Najib gak.

Tengah hari semalam kami somi istri drift ke pekan Dengkil, menuju  ke kedai apek & aso. Ekceli en asben mmg dh survey & kedai tu mmg bg harga yg tip top, x sama la ngan harga hypermarket yg over tu...So, kami pilih kat situ jer, buat per nk beli benda yg sama tapi harga yg berlainan kan kan kan. Bak kata org, kami2 yg poket krg kembung ni blanjer biar berhemah.


Nampak tak org tanpa kepala tu usung apa???
Kenapa org tu x der kepala? 
Sebab puan isterinya mmg saja2 sabotaj pic ni :)


yer...inilah hadiahnya..
Basikal beroda 4, mengantikan basikal beroda 3 yg sudah putus dua.
wahhh...kemain sengeh dpt beskal baru...jgn putus dua lagi yer sayang

untuk sessi pembelajaran, ruang tamu dilapangkan (kalo napak sepah2 tu, pejamkan mata ok).
Sofa2 dirapatkan ke dinding.....mmg lapang.
mudah sikit Aiman nak rempit ke sana sini. Sblm ni x pandai kayuh, tp mlm td dh pandai, may be sbb rumah dh lapang kot.



Baju, sluar, kasut raya lom beli2 lagi tapi beskal raya dh dpt. Silap haribulan beskal ni kami bawa balik ke Perlis masa raya nanti...penuh la bonet.








15 comments:

MRS. K said...

bawak balik la.. lagi best kayuh basikal keliling kampung tgk sawah bendang, pokok mempelam harum manis!

*ade motif sebut pelam harum manis tu. mihahhaha

~izan~ said...

akak naik beskal la follow naik keta smpai perlis hihi..

senang umah akak luas..nk merempit pun senang hihi

~Siti Hajar~ said...

Amboi seronoknyer Aiman sampai senyum sampai ke telinga...hehe

mama pun pun dah kasi green light suh rempit dlm rumah tu, siap kasi lapang lg ruang rempit...hehe..sga jd perempit yg bjaya (jgn jd mat rempit btl dh yer...xmo xmo!)

syariza09 said...

MRS. K

x dpt nk tgk sawah bendang, penuh ngan jln bertar jer..musim harum manis dh abis daa

syariza09 said...

~izan~

haaaa....fengsan nanti

syariza09 said...

~Siti Hajar~


tak tak ...rempit lam umah jer

-Sara- said...

mak die pon semangat siap lapangkan hall umah..puaslah budak tu merempit..hihi

ZaNa aDieyZa said...

wah, bestnya dapat basikal baru..

mamyharraz said...

mmg betullah sya..harga kt kedai aso lg murah banyak berbanding kt shopping kompleks..sbb sy pun suka survey kt kedai aso benda2 camni ;)

bukan main suka en.aiman kita ya :D

Yan said...

seronoknya dapat hadiah.

syariza09 said...

-Sara-

mak nyer terover jap

syariza09 said...

mamyharraz

kannnn....samalah kita yer

syariza09 said...

ZaNa aDieyZa

budak2 best ler

syariza09 said...

Yan

tu yg sengeh sampai ke tlinga :)

Lady Salwa said...

Ingat nak beli beskal jugak tuk hadiah birthday Faris... tapi tu la, kat hypermarket leh tahan harga... dah tu design tak cun sangat...

leh la pi terjah dengkil pasni... hehe

**Aiman senyum sampai telinga dapat beskal baru... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails