~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, November 28, 2012

~ Kalau gi Langkawi, saya suka beli...... ~

Kalo gi Langkawi, suka sangat belek-belek ni

Kekadang tu masa kat kedai, terpikir-pikir, sudu  byk lg kerr, yg dh pakai ngan tak pakai tu ada brp ekk....
tak mau pikir banyak, baik aku bli jer
dah beli tu baru sedar, mcm banyak jer lagi yg tak pakai...hihihi
tak per, beli sudu ni tak rugi pun

dah belek sudu, aku belek penyepit mee plak,
dh belek tu, wajib ler beli kan kan kan
aku mmg suka design penyepit mcm ni
kekadang tu kalo terlebih-lebih tu aku hadiahkan kat sedara @ kawan 

belek tu tak habis lagi yer, 
bersambung pulak ngan membelek senduk dan sodek
macam-macam bentuk ada

aku mmg camni, kalo gi Langkawi aku rajin dok membelek ni jerrr
abis tu dh yg ni jer aku mampu, nk belek vision corell duit mcm tak cukup jerr hihihihi

7 comments:

Qhaifa Nur said...

seronokkan shopping kat Langkawi...klau bole semua nak dibeli..cantiklah

mamyharraz said...

sudu tu kalau terlebih bak pas kt sy seketul ihik ihik.

betul tu sya tak rugi beli sudu sudip nih sbb mmg takkan mencukupi je hari ke hari..lagi2 time org dtg..baru perasan sudu kita kurang.

ainnoraini said...

sama la jugak suka beli benda tuu...yg ada kat rumah asyik ilang jer...

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

bonda kalu g langkawi suka borong coklat....last2 bersejuk jerk dlm peti ais tue...

~Siti Hajar~ said...

Sy pon klu ke Langkawi wajib borong sudu garfu ni, tp sy borong corak yang sama, kiranya rumah sy ada 1 corak je tp pelbagai patern...hehe

munna said...

munna pun banayk shopping sudu masa kat Langkawi hari tu....

MrS. F!zA said...

cantiknyaaaaa.. kt rumah tkdak lg koleksi sudu2 ada sadur color gold gitu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails