~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, May 2, 2012

Shopping di negeri "penyu bertelur"

En asben dh pon balik dr berkursus di Terengganu. Lega sbb aku tak yah terkocoh2 lagi menguruskan Aiman  hehehe..mcm anak ramai pulak kan :).


nak tengok apa yg dia shopping kt saner???


ikan kering????
errrkkk...rajin sungguh beli ni.
Kalo aku, ikan kering ni mmg x dernya nk shopping kt saner
Terima ngan senyuman ok






Pastu mcm biasa segala jenis keropok dia beli.
Yg ni mmg aku suka, tambah2 pula FM pon dia belikan.
Minggu ni mamam losong jer la.

tempat dia kursus ni kat INTIM Kemaman.
Katanya kat sana x banyak pilihan nk beli brg2, kalo kat Kuala Terengganu banyak la.
x per la bang, janji abg balik cepat2 pon, ai dh hepi


kisah seram tu aku lom dapat ceritakan lagi kat sini, rasa tak sedap ati jer. Maklumla aku banyak update blog masa kat opis. keadaan pon lom tenang lagi. Apa2 pun ari Jumaat ni kami adakan majlis yassin

8 comments:

Fieza79 said...

wahh..byk gak tu borong...pandai gak en huby shoping2 ye...

-Sara- said...

eh, ikang kering ganung sedak tau! lain rasanyaaaaaa..ehehe..tak caye, ce try! ;D

kepok kemamang sedak2! hihikk

mamyharraz said...

sedapnya kopok losongggg kalau dekat boleh mintak sikit :") hehe

tak sabar nak tau citer misteri tu.

MRS. K said...

dulu penah kursus induksi kat intim nih.. depa bawak pi soping kat pasar payang.. boleh la time tu byk masa.. huhuh

~Siti Hajar~ said...

Klu kat Tganu, benda2 camtulah je yg ade, klu sutera @ batik pun ada tp harganyer mak ai tmbh2 klu yg belinyer kaum adam, xde nk reti mintak2 tawar ni kan...

Hrp2 lps bacaan yassin tu xde la benda yg sy tgh fikirkan ni yer..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wahhh...sakan membeli...

a'aa..la kalau kakD kan ikan kering tu tak kan beli punya...nu dok nampak yg lain lg hehehehe...tu la no org pompuan ni lain sikit...

kalau org lelaki pesen tu la lepa...sama perangai mcm laki kakD..kalau bab membeli brg ni memang lepa tak pandai...

MrS. F!zA said...

pndai abe bli ikan masin..hehehe..dia nkmkn kot tu..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

weee...ada keropok lekor laa...


erkkk citer seram??? citer laa.. citer laa... nak tau nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails