~ CliCk mY HeArT ~

Friday, May 4, 2012

Bawa "rombongan cik kiah" ke PWTC

Ke mana?
PWTC la. Rasanya smua dah tahu kt sana ada Book Fair kan. Ada yg dah pergi & ada yg lom pergi lagi kan. Kalo sapa2 nak terjah, ada masa lagi ni, Book Fair berakhir 6 Mei (Ahad). 


Semalam gi mmg dlm salah satu program unit aku. Kami bawa pensyarah2 untuk pemilihan buku. Agak lambat juga ke sana kerana masalah pengangkutan. Balik pon lambat, bayangkan kami gi kul 10am - 4pm...huhuhu penatsss tak terkata.


Rombongan cik kiah baru sampai

berkenan pula ngan lukisan2 dlm PWTC ni, pandai depa lukis.
Pic Najib jadi pilihan. Me with my boss & frenz

 kami gi ngan supplier...banyak cari buku2 pendidikan. pilih2 jer letak selonggok nanti supplier akan uruskan.
 Beli beg ni $5 & free 2 majalah ujang. Rambang mata gak pilih beg ni. mcm2  kartun ada. 


Masuk pula dewan karangkraf teruja ngan majalah2 kat situ. Yg jadi pilihan semestinya majalah NUR.
Majalah lama2 tu dpt murah sikit dlm RM3.90, RM4.90. x kisah lah, lagipon banyak info yg leh dapat  dlm NUR ni.

Dah beli majalah dpt pula free buku. Buku alam rumah tangga...berguna gak ni.
Pastu dapat lagi baucer Tune Hotel, 3hari 2mlm RM40. Tempoh sampai 10 Mei & baucer ni leh guna sampai bulan Ogos ni.

Yg ni pula dpt drp supplier..ingatkan kamus tp rupanya note book.

Selesai legar2 lam PWTC tu dh lama, tp menunggu drebar bas pulak lambat sampai. Akhirnya kul 4pm baru  spai opis.

Selamat Tinggal  PWTC

5 comments:

mamyharraz said...

bestnya dpt hadirkan diri kt sinun..sy teringin..tp tak kesampaian.
yg paling best sgt dpt g secara rombongan..baru meriah.

che mid said...

Salam.. yang montel sikit tu boss syariza ke..

Me said...

fuyooo...banyak shoping buku jer sekarang...kami pon shoping gak..tapi kain pasang lah!!..hehe

-Sara- said...

bestnyaaa borong buku murah2! ;)

ieda said...

seronoknyee kalau ke pwtc tuu memang selalu buat pameran buku kan ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails