~ CliCk mY HeArT ~

Friday, January 6, 2012

Tunaikan hajat dia yg kempunan *_*

Bukannya hajat aku, tapi hajat en asben..ari tu kan dh pergi Damansara, pastu kan terjadi sesuatu, baliklah kami ke rumah ngan prasaan yg frust menonggeng termasuklah aiman....sapa yg x frust bila smuanya dpn mata, tp kami hanya jeling2 jer....yg plg frust tentulah en asben coz dia yg beria2 nk ke sana.
Last week tunaikan hajat yg terpendam tu...masa gi tu mmg agak lewat sikit..dh t/hari pon..mak aiiii...punyalah susah nk cari parking. Parking kiri kanan  wings kami dh terjah,  tp parking non hado...huhhh...en asben dh bebel mcm2 dah..aku diam jerlah...sib baik bukan aku yg ajak ke sana, gamaknya kalo aku yg ajak, aku pon kena bebel. Bila dah penat cari parking, akhirnya terpaksa parking agak jauh..kat taman bunga sinun...menapak la kami anak branak...fenatss tau 

tempat pertama yg dituju adalah sini
tujuan utama ke one utama coz en asben nk cari bola boling yg djual kat sini..kedai lain x der bola jenis yg dia nak tu, kat sini jer yg ada jual..x der pula aku snap kedai tu..tp hampa gak coz bola tu x der stok, next month baru ada.....x per lahjom lepaskan hajat ngan bergamba pin besar ni


Tu satu2nya kedai yg kami terjah kt wingsebelah taman. Pastu terus menapak ke wing yg ada Jaya Jusco. Perut dh mendidih coz dh koi 3pm..yg ni jer yg kami napak..laju jer tuju kat Johnnys. Tak makan steambot pon tp kami just amik nasi grg & bananasplit
seyes jer muka aku masa main tanda2kat borang, pening nak pilih menu..wehhh
eeiiii...dak ni asyik sengeh jer...cer senyum elok2 sikit

oder satu, makan ramai2....sebelum nasi sampai, weols makan ni dulu...licing you..bukan anak yg kasi licing, tp maknya yg perabis...haahaha...biasa la tu
pastu lepaskan hajat si tecit ni pula.
yg betul2 nyer x leh main, bola berat katanya.
so. kita kasi main yg ni jer lah. game ni mmg peberet Aiman. kalo g JJ wajib cari game ni.
Anak sibuk main & dipantau oleh abahnya, aku lak bergegas ke JJ sbb nak cari baju harian Aiman...mcm biasa Q panjang. 


Kesudahannya x puas pon jalan2 kat sini coz terlalu luas mcm Mid Valley..rasanya lam 3 kedai jer yg kami terjah.
Moral: sebelum nak ke sini, kena rancang betul2, kalo boleh gi awal pagi, baru leh dpt parking yg dekat..
malam tu thn baru, kami x gi mana2 pon sbb kaki smua dh penattssss

7 comments:

MrS. F!zA said...

jauh nya cari bola bowling...hikhikhik

Fieza79 said...

biasa kalo gi shoping complex bkn nk beli apa pun...tp syok nak berjalan2 cuci mata je dan lenguh kan kaki tangan...

-Sara- said...

aah besar dr mid valley kot OU nii..mmg penat kalau nak tawaf sume..huhu

Ayen... said...

En asben suka main boling ek,nanti bolehlaa ayen nak ajak 'membaling' sama2...hehe.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

besau nya pin tu...

alo2 penuhnya gigi aiman..buat promosi gigi ke?hehehe..

SiTi said...

jauhnya g main bowling....ct pun dah lama x main....

~izan~ said...

comelnya aiman mbuat muka kat gmbr tu..

izan pun dh lama x kesini kak..mmg besar dan xpenah abis pun pusing.

asben akak mmg minat boling yer,mcm adik ipar,kena ada bola sndiri yg akan jd faveret hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails