~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, October 5, 2011

Masa untuk isteri@mama nak hu ha hu ha...yabedabeduuuuu :)

Masa ni lah suami & anak terpaksa ditinggalkan, kalo tak mcm mana nak hu ha hu ha...hehehehehe.. Sesekali apa salahnya kannn, macam n3 semalam, kan dh ckp masih ada n3 raya yg lom abiss...hahaha...blasah jaa.


Raya ke 4 ritu, dapat call dr member katanya nk buat reunion mlm tu, kiranya plan yg tiba2, sapa ada mai jer lahh...Hati dh berbelah bagi coz mlm tu ada plan ngan famili mau mkn ikan bakaq kt Kola Perghlis. 


Mula la kann....nk gi makan ker, nak gi jumpa member2 lama...huhuhu...hati ni mcm nk jumpa member, tp dlm masa yg sama molot ni nkmkn ikan bakaq yg besaq2 tuuu. Akhirnya....aku decide aku jumpa kawan2 lps gi mkn2 ngan famili..tu pun kalau depa masih ada laa. 


Janji kul 8mlm jumpa di Hotel Putra Palace, tp lam kul 10 baru aku sampai ke sana. Tu pun, aku call member nk pastikan depa dh balik atau belum, sib baik masih ada & baru nak mula..hehehe rezeki dpt jumpa.




Mmg best bila dapat jumpa kawan2 sekolah lama. Tahun lepas pun ada reunion gak mcm kat n3 INI
Tahun ni banyak muka2 baru, ada yg mmg aku cam, & ada yg x berapa nk cam. 


Maklumlah dah lamaaaaaa sangat dah. Masing2 dah berubah, yg kurus jadi gemuk (aku la tuu), yg gemuk jadi kurus, yg x bertudung dah pakai tudung...hehehehe...mmg amik proses lama nak cam. Dah jumpa sakan la bersembang perkembangan masing2...& part plg best bila imbau kenangan zaman sekolah...masing2 citer gelaran masa skolah dulu2..

jap...saja nk ingatkan balik nama depa2 ni
Suhardi, Shah, Syed Rap, Leen Tok Pring, Kri
ok passs...aku masih igt ok, siap ngan gelaran lg...hahaha

Masa ni aku baru sampai, sessi suai kenal sbb aku lupa ingatan depa2 ni...isshhhh awat la leh lupa pula.

 Dah puas makan2, sessi bergambar lam hotel pula
ooo..kenapa gegirl jer?? cozz boiboy smua gi berasap kat luar hotel

Hanya boiboiboy jer ok
Masa ni pun ada gak yg baru sampai...kelasss sanggup dtg w/pun masa ni kul 11lbh.

Senyummmmmmmmmmm
Sbenarnya ada lagi geng lelaki, tapi masing2 ada kat depan kami nak amik gambar, x masuk la pic depa tu


 kami mmg suka bergambar ^_^



 lagi dan lagi
malu tapi mahu

lumrah.....gegirl kalo bergambar mmg dasyattttt...hahahaha


sweet memories




12 comments:

-Sara- said...

wah kemainnnn posiing..mmg dasyattttttttt :D

~izan~ said...

seronoknya kak..jumpa semula kwn2 lama..tempat pun menarik.

mesti la ingat2 lupa kak sebab dah berubah kan masing2..makin cun n ensem hehe

Huda said...

syioknye kak :) lama x jmpe kengkawan sekolah :)

Lee-Yan-Naa said...

kalo g reunion kan kak yang paling cuak sekali nak dengar bila orang cakap 'Yanaaa,da gemuki'..tidakkkk,hehe fobia terus ekekeke

sW33tdARLiNG said...

seronok sesekali jadi gegirl.. tinggalkan kejap status mommy tuuu hehehehe~~

syariza09 said...

-Sara-

hahaha....tumpang sekaki

syariza09 said...

~izan~

berkumpul camni mmg seronok

syariza09 said...

Huda

tu laa..skali skala jumpa best tau

syariza09 said...

Lee-Yan-Naa


akk pun dengar menda yg sama...huhuhu

syariza09 said...

sW33tdARLiNG

tinggal sekejap jer lahh

Mama Gee said...

jumpa kawan2 lama mmg syok...tp tak pernah lg buat reunion camni

mamyharraz said...

best dpt kwn lama yg sporting begini..

mesti banyak kenangan di imbas kan..mmg meriah tgk kawan2 awk semua..

gambar semua hepi je :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails