~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, September 28, 2010

W/pun jauh, dekat di hati


Selagi tak abis Syawal, selagi tu la crita raya..hehe...sila jgn muak.
Disebabkan thn ni aku banyak kali amik pic, Jadi banyak ler bahan yg nak story
Tahun ni aku rasa best sangat sbb dapat jumpa ngan kawan2 sekolah zaman dolu2.


Ni semua gara2 FB. Sib baik juga la ada FB, dpt juga hidu kawan2 yg dah 10 thn lbh tak jumpa.
Weols buat perjumpaan di Pizza. Ada juga yg tak dapat hadir sbb beraya di rumah mertua di luar Perlis, tak pa la, kalau umur panjang nanti kita akan berjumpa juga. Ada juga yg datang lambat, tak pa..kami tunggu sampai hampa mai. Yg datang bawa baby umur 7minggu pon ada. Wahhh....aku mmg respect.
Ramai juga kawan2 yg bekerja di luar Perlis. Ada yg kerja di Penang & KL. 


Pizza yg tinggal sekeping ni, masing2 malu nk abiskan. Kesudahannya pizza tu slamat masuk dlm pewot aku...hehe...sapa suruh malu2


Biasa la kalau dah berkumpul ni, crita2 lama mula imbas satu persatu, pasal cikgu la, pasal kena rotan la, pasal abg angkat & kakak angkat la. Lawak pula bila ingat semula
Surprise bila ada salah sorang kawan aku (lelaki) rupanya jadi make up artis utk filem. Bukannya bagi artis tu jadi cantik tapi muka artis tu akan bertukar jadi lebih buruk & menakutkan. Sebelum ni  dia make up utk dorang yg jadi hantu dalam filem Jangan Pandang Belakang Congkak, Santau, Mantera,..smuanya crtita antu. Rambut dia pon unik, dh macam rambut Bob Marley



Yg ni pula, masa skolah dulu2 ramai yg kata kami kembar. Gi mana2 asyik berdua jer..ye lah BFF kan. Tapi bila dah makin dewasa ni, muka kami pon dh x sama lagi.. yo lahhh...masing2 suda tua.
Bila dh jumpa di FB, aku terus cari dia kt rumah. Dah tak tertahan lagi rindu.....Rindu sgt BFF aku ni. Bila dpt berjumpa, abis berpelok cium. AYU...pasni jgn ilang2 lagi yaa..keep in touch...muaahhh

*************************

Itulah kisah aku & kawan-kawan lama. Korang pun mesti juga ada story ngan kawan2 kannnnn

4 comments:

hyazz said...

reunion ker... ari raya kedua ada gak kwn2 sekolah wat... tp xleh sertai...ader kenduri kat umah... huhuhu

mrs_yus said...

wah bestnye dpt jmpe kwn2 skolah :)

syariza09 said...

hyazz

x pe lah..joint next year lak

syariza09 said...

mrs_yus

best oooo..tringat2 sampai skrg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails