~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, September 29, 2010

Budak kepala besar

Aiman kalau jumpa budak kepala besar ni mmg dia ter'over' suka
Sebab apa? Sebab budak tu dh jadi idola dia
Masa kecik dulu2 selalu sangat nk tgk muka budak ni.
Budak mana?
Budak ni ha...







Upin Ipin



Jumpa ni masa on the way balik dari Perlis ke KL
Singgah jap di R&R Tapah
Ada pula promosi susu apa tahh
Ramai yg beratur nak amik gambar (termasuklah aku). Tu pun en asben yg paksa, kalau I, malas wehhh ramai2 nih.


Kompem Aiman suka, sbb dia cuba nk pegang pipi Upin.  Jgn usik, nanti tergolek pula kepla Upin tu. 
Dah la berat....hehe

****************************
sian ngan dorang yg jadi maskot nih....berat oooo nak bawa kepala tu

6 comments:

hyazz said...

bes nyer dapat bgambo ngan upin n ipin...boleh boleh boleh... hari aper tu... xder jumpa pon...

ainnoraini said...

wah..mesti seronok si aiman tu kan...kalau anak kaak ain ade mase tu sure suke gilerrr...dia jumpe upin ipin tu...

aiDieNa said...

Oooo.. budak tu ker.. hehehe

syariza09 said...

hyazz
hari Rabu penghujung cuti masa raya ari tu

syariza09 said...

ainnoraini
ye laa. budak2 skrg ni kan suka sgt ngan upin ipin ni hehe

syariza09 said...

aiDieNa
iyaaaa...budak yg comel tu ler ^__^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails