~ CliCk mY HeArT ~

Monday, September 27, 2010

Gambar pelesu

Thn ni mmg aku banyak amik pic ngan kamera  ( x canggih pon ...digital jer). Tapi dalam banyak2 pic, tak semua yg ok. Ada yg gelap la, yg bayang la, yg entah apa2...eeiii...mencik tau. Klau edit kt PC pic tu mmg nampak elok, tapi kalu print mmg akan tetap jadi tak elok. Isshh....sayangnya.

Salah satunya dah jadi camni.
Cuba perhati betul2.
Kalu org tgk pic ni, konpem orang akan kata aku................









kononnya aku dh pregnant
opsss...belum lagi la.
Pic ni palsu. Aku amik pic ni bwh kipas berkuasa tinggi
kerana kipas tu, baju aku dah terlebih kembang...huhu
kembang tang pewot pula tu




dan lagiii
tapi kalau dh ramai yg nyebutnya, tak salahkan
setiap apa yg disebut tu kan macam doa
insyaallah


Pic yg sepatutnya adalah mcm ni 
Pewot aku yg kempis 
cover ngan tangan en asben, terlindung sikit lemak2 tepu

8 comments:

mrs_yus said...

haahla awk..nmpk cm prgnnt! :)
angin kuat ngat pastu corak bju awk cmtu kn..lg menampkkn btol2 cm prgnnt..
ehehe xpee sy pon doakn awk cpt2 prgnnt ye :)

syariza09 said...

hik..hik..kan....kann..dh kata
agaknya kalo cmni dh brp bln lah yer
awk doakan yer...alhamdulillah
Amin

izan_cute said...

Akak...miss to komen2 kat blog akak...sebelum ni izan pakai berukben tu,line punya la slow tahap siput b&*i kak oiii...tapi srg dh ada streamyx,dapat la izan jln2 kat semua blog kengkawan...

byk nak baca kat blog akak ni... =D

slmt hari raya...meh2 dtg kuantan...

syariza09 said...

dh pakai streamyx ni makin rancak la izan jln2 rmh kawan
dh lama akk tak jejak kaki ke Kuantan. bila la agaknya nk ke sana....nantilah kot

~~*Lady Salwa*~~ said...

ah ah la, cam peknen lak... hehe

tu la kan, gambar ni kadang2 tak leh caya... hehe

ainnoraini said...

kalau ade isi ape salahnyekan...
bertambah bilangan ahli keluarga...

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

yap..betoi2. jgn sesekali percaya pd gambar..hehe

syariza09 said...

ainnoraini

insyaallah...moga doa ain dimakbulkan . Amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails