~ CliCk mY HeArT ~

Friday, September 24, 2010

Alhamdulillah

Erkkk....alhamdulillah. Dah terlebih kenyang ni
Padahal berapa jenis jer yg masuk dlm pewot ni.
Masa mula2 sampai ke jamuan, aku dh rasa x best
Sbb thn ni mcm krg meriah & aku krg tertarik.
Mula la aku dok pot pet pot pet. Tapi bila dh mula makan ngan satey dulu, terus napsu aku utk mkn yg lain2 tu jadu kureng.

Mula2 aku rasa satey daging tu sedap tapi bila dh makan yg kedua & ketiga cucuk, aku dh rasa muak. May be sbb daging tu bersalut rempah & tak garing...huhu..ada rasa lembu daa


pic copy paste FB mamaGee

Ini la rupa satey tu

Kali ni aku cuma makan satey + Rojak buah+ Lemang + Cendol + Air bandung + Puding laici
Itu jer laa yg sempat masuk pewot, yg lain2 tu dh tak lalu nk mkn. Kalau masuk gak, gerenti akan termun....
Jom layan pic yg diamik oleh kawan (mamaGee) aku sendiri tak bawa pula kamera




gedik2 santai dr kami

**kan aku dah kata, thn ni ramai yg pakain pink...hehehe**

6 comments:

mamyharraz said...

merasalah open house opis kannn

kita tunggu raya cina baru ler merasa :( raya kita bo layan hukk

syariza09 said...

laa...camtu ker...siannya. tgg kwn2 wat open house je la

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang pun kalau sate tu kureng masak sure rasa muak je... tambah dia nak cepat2 masak (masak banyak2) jadi la sate tu kurang masak...

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~
ye la. nyesalnya amik satey tu huhuhu

hyazz said...

huwargghhh... x aci... xdapat makan...awat xtolong tapau tuk aiii samerr...huhuuhu

syariza09 said...

hyazz
nk beratur panjang daa..I pon mkn sikit 2 ja

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails