~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, September 14, 2011

~ Lakonan semata-mata ~

pic: rotikaya.com


agak terkezut ngan adegan semalam......tapi nak wat camner, dh kata adik beradik, mmg ler kena wat aksi camni...lg pun director yg suruh....hehehehe
kalo org lain yg buat  aksi ni, ahkak x kisah sgt dik




Koi 7pm, mesti tunggu depan tv...Aiman nk tgk kartun sebelum tu ok,
 jgn sesekali nk berebut ngan mama.


31 comments:

PinKy MoMMa said...

hehe senyum tak perlu kata apa apa ;p

Mama Gee said...

huhuhuhu...
patut lebih peka dgn watak2 dan adengan2 yg dilakonkan..

pengarah pun peka lah jugak..kalo nk ambil yg bertudung berlakon..

AzMask said...

tak pernah tengok citer ni...

Lana~Bulu said...

hhmm.. matlamat tidak menghalalkan cara.. kan

syariza09 said...

PinKy MoMMa

senyum jerrr

syariza09 said...

Mama Gee

slalunya pengarah sajer2 buat x peka, rasanya pelakon yg perlu lbh peka

syariza09 said...

AzMask

ooooo

syariza09 said...

Lana~Bulu

betul tuuu

Yan said...

suka tgk irma dalam ni.sweet sangat.

-Sara- said...

sara pon lyn cite ni mase bln pose..bile pas raya lgsg xtgk dh, nk tgk kt tonton pon xsempat2 lagi..

xsesuai c fida yg bertudung blakon pelok2 cmtu..die patot kenelah tegas kot ye pon..mst ramai yg bercakap..huhu

ZaNa aDieyZa said...

zana pun terkejut tgk aksi ni.. maybe boleh jer kalau x lakonkan adegan ni.. byk cara lagi nak gmbrkan ttg situasi adik beradik.. fida patutnya lebih peka ttg hal ni kan..

wahida said...

ada perasan adegan ni...mmg tak kena langsung..si fida ni patut kena peka...maruah org bertudung kena jaga...

walaupun saya tak bertudung, tapi terkejut tgk adegan ni...sebelum ni pun dlm drama yg sama dia selamba pegang tgn pelakon lelaki lain...

ainnoraini said...

ade gak tengok..
mmg rase pelik jer bile dah cukup sopan mcm tu tapi pegang2 n peluk lagi tu...

MrS. F!zA said...

erm..sakit mata jgk lah tgk..sbb dia public figure ygbwk image bertudung..harus jd cth pd pelakon lain..tp sebaliknya pulak..huhuhu..ada gak adegan dia salam ngn razak..

hyazz said...

hrrmm ... entah la..trend citer sekarang agaknye...lama lak tu.. tapi pepe pon aii suke citer nih

~Siti Hajar~ said...

imej fida tu xsesuai dgn adegan tuh, tp dah prsn byk kali, jap2 Qausar usap2 blkg bdn Fida la, jap2 ayah Kasih gosok2 pipi dia la...adusss....xsesueiii weh!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

woiitt.. tu dah kira haram dah tue... wlpun berlakon je kan.. ayoo...

syariza09 said...

Yan

cumilsss

syariza09 said...

-Sara-

tu laaa...terkezut ai

syariza09 said...

ZaNa aDieyZa

agaknya dia susah nk bg tau director kot

syariza09 said...

wahida

dia pegang abah dia kannn

syariza09 said...

ainnoraini

errmm tu larr...konpius jap

syariza09 said...

MrS. F!zA

agaknya dia pakai sarung tangan transparent kot

syariza09 said...

hyazz

hehehe....rezeki "adik" dia lerr

Qhaifa Nur said...

malu juga tgk masa tu..siap pegang2 lagi..kita cuma boleh fikir ia sekadar lakonan aja..

syariza09 said...

Qhaifa Nur

skt mata gak nengoknya

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD pun suka juga tngk drama ni...tapi tu la...kena kat hg la ikram oiii...

~~*Lady Salwa*~~ said...

kadang2 dok layan gak citer nih... kadang2 dah sekerat jalan pun bukak... hehe

Huda said...

huda x tgk pun cite ni psal time ni la sibuk nk mandikan anak2:)

WuMing said...

Lakon ker tak lakon ker... sentuh tu sentuh betul... Kalau dah syok tu syok jugak ......

Lu fikir laa sendiri....

~izan~ said...

mmg izan perasan bila time nak iklan,kuar jugak part yg ni..tp episod yg ni tak tgk la plak..tp mmg tak seswai.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails