~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, September 13, 2011

Kepala dah putus...baru nk kecoh!!!!


Kejadian:   Masa balik dr kg
Tempat kejadian: Highway Perlis - KL
Kesalahan:  Secara sengaja mau kepala anak putus!!!!!


Gerammmmmmmm.
Geram ngan ibu bapa yg  sengaja biarkan anak buat perangai mcm ni. 
Untuk pengetahuan,  ni mmg teksi, tapi bukannya bawa penumpang, tapi bawa keluarga utk blk kg.
Kalau kereta tu tak der ekon sekalipun, jgn la buka cermin keta tu seluas alam, & cuba la larang anak tu drp buat perangai mcm tu. 

Mula2 tu igtkan bapanya tak tau perangai anak2 dia, tup tup bila kami pintas keta ni, budak ni cuma duduk sebelah bapa dia yg tengah drive, bapanya leh gelak2 lagi...
Keja gila.....
cer bayangkan tiba2 emergency break....sah2 ler budak tu akan terpelanting keluar & mcm2 leh jadi...
Tak pun tiba2 ada moto ke apa ke lalu tepi keta dia, issshhh tak leh terbayang aku...


10 comments:

mamyharraz said...

mmg tak fikir jauh makayah budak ni kann *sedih*

.::Lynn::. said...

uish.....

Jamiel said...

Nanti bila dah kena baru nak menyesal kan..
Hope tak ramai la org kita yang buat camni..

-Sara- said...

mmg gila!

lg 1 ade yg jenis pimpin tgn ank tepi jln..mak pak duk sebelah dlm..anak duk sebelah luar tepi jln..tah ape2 jee..xsyg anak ke..

hyazz said...

tu la.. geram kalau nengok menda2 macam ni...nampak sangat mak apak tak prihatin..hrmmm

~Siti Hajar~ said...

ish! keja gile...budak tu kot la xtau apa, seronok je tp mak bapak xkan xtau apa gak kot..

hbs tu awak hon x? klu sy siap hon panjangggggg lagiii...huh!

tiefazatie said...

mg gle btol nie..adeh..

Myra Jay said...

Sama gak bila tengok camni atas jalan kita lak jadi seriau..

Hope ada kesedaran diorang ni nanti :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD selalu gak nampak mcm ni...hairan kan mak pak yg tak qeti nak marah ni....kalau ank kakD siap dahhh kena dah ni....

~izan~ said...

selalu gak nmpk mcm ni,izan siap lock lg tingkap,pintu child lock.punya la kita takot apa2 jadi kat anak..ni depa mcm tak kisah je kan huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails