~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, September 15, 2011

~ Sib baik bonet besar ~





Silalah percaya, beskal ni dh jauh berjalan, dari Putrajaya hinggalah ke Perlisssss.
Jauh kannnnn............
Sib baik bonet keta muat, kalo x muat jgn harap la nk bawa balik beskal baru Aiman.
Maklum la, menda baru, smuanya nak hangkut.


Di Putrajaya, disebabkan umah atas kayangan, beskal ni cuma main pusing2 lam umah jer lah. Jadinya, bila kat umah mak pon, si Aiman nak angkutnya beskal ni la umah...dari jauh lagi aku dh jerit, jangannnnnnnnnnnnnn......
jangan nak wehhhhh...

lam umah nenek ni banyak brg2 kaca, bahaya tu, nanti ngan mama nenek bebel plak...huhuhu.
Jadi utk keselamatan brg2 mak, terpaksalah haku guna psiko kt Aiman, mula2 tu x moh dengar gak, tp lama2 tu dia paham, beskal leh main kat luar & waktu siang jerrr...





Bukan nenek yg tlg jawabkan mama la tu:                                               Tak bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh























17 comments:

SiTi said...

jauhh tu....sma laa ct pun...wk balik kg baru puas dia main kan...susah klo duk umah x berlaman ni

mamyharraz said...

amboi abg aiman bwk beskal baru balik perlis ;)

heehe sya,sy pun sama..kalau dok kt darat sure terjerit-jerit dekat anak jgn!!jgnnnn!!jgnnnnnnnn hehe yelah terbiasa dok dlm rmh sempit situ situ je dia dok round =P

-Sara- said...

besornyee gambo..puas je tgk :)

eh, main kat luo la lg best..aiman nii..hihi

Huda said...

hehehe betul2 jauh tu kak :) sian dia kene main kat luar..

AzMask said...

jauh berjalan beskal aiman...

~Siti Hajar~ said...

Cian Aiman...huhu

Xpe weekend mama blh bwk ronda kat taman, putrajaya kan byk taman yg cantik2, blh Aiman balas dendam kat ctu...hehe

syariza09 said...

SiTi

nak wat camner, laman kita sempit

syariza09 said...

mamyharraz s

sore kita lantangggg

syariza09 said...

-Sara-

gambo ank leh la beso2

syariza09 said...

Huda

tu la, x mau dia boring

syariza09 said...

AzMask

skali skala bw jln

syariza09 said...

~Siti Hajar~

mamanya malasss

Norhafiza said...

No klo balik kampung mesti penuhb bonet ngan barang2 je..maklum le kete tecik hehe..lagipun kat same depa pulun basikal tuk nenek dan sepupu depa hehe..round 1kampung la jawabnye huhuhu...

anisalya said...

melayankan aje karenah anak2. kadang2 segala macam benda nak bawak balik. huhuhu...

~izan~ said...

memang jauh sungguh basikal tu berjalan.mujur bukan naik basikal tu nak ke perlis hihi

akak,baper jam ek ke perlis dari putrajaya? kami ke penang ari tu dari kuantan dah 8jam huhu

Puteri Satu said...

syariza duduk presint berapa ye...???

ieda said...

looor tgk tuu aimannn dah majuk ! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails