~ CliCk mY HeArT ~

Monday, September 19, 2011

citer raya yg lepas

org dh citer pasal open house, aku lak dok semput citer raya di Perlis yg x abis2 lagi. Tak leh jadi ni, nak kena wat marathon raya pasni..kikikiki


kalo kami jer yg balik Perlis, kami slalu wat konsep kongsi kereta, lagipon mmg muat kalo setakat 5 dewasa lam 1 kereta. duduk lam 1 kereta leh la borak2...lagipun raya2 ni, jln kg pon dh jem giler2...elok gak konsep kongsi kereta

Raya ke4, kami sekeluarga luangkan masa ke kampung sebelah nenek di Utan Aji, Ps. seronok la Aiman, jln2 raya rumah org dapat pula naik beskal . mcm dh buat hak milik sendiri pula. Leh pula buat prangai, x mau balik. pelik betoi. sanggup tu sembunyi bawah meja, terpaksa la aku tangkap masuk lam kreta.

Pamdai pula Aiman gambar moyang ni. Ini tokcik aku, kiranya kakak kepada nenek. Nenek aku dah meninggal, kalo balik kampung, wajib ler ziarah tokcik, kiranya mcm pengganti nenek la. Sronok dengar org2 tua bersembang, ada jer bahan nk bual.

ni pon Aiman yg amik, gambar senyum yg  x jadi.

naper mcm Mak Rimau kat situ ekkk....



16 comments:

MRS. K said...

aiman dah boleh jadi fotog mama die la.. nasib badan.. hehehe

intan morsalin said...

wah...byk betul citer raya ek...x abis2 agi yer syariza...xpe...sya sedia membaca crita raya syariza sampai abis...sonok dpt tgk gmba org brya..thn ni family sya mmg xde amik gmba raya...ntah nape..

PinKy MoMMa said...

mak rimau tu sexy hehe :)
bukan slalu kan..teringin nak sampai perlis tak tersampai lagi smpai skrg..padang besar! owh bestnyer..

mamyharraz said...

kalau satu kete senang nak buat keputusan mana nak dituju :)

kalau berkonvoi miss comunication selalu terjadi~

-Sara- said...

mak rimau yg berseri2 di hari raya..hehe

syariza09 said...

Mrs K

huhuhu..pic mama x cung la jadinya :(

syariza09 said...

intan morsalin

citernya x banyak, tp banyak dh skip citer raya ni..asyik tertinggal jer

syariza09 said...

mamyharraz

betul tu, senang nk tuju

syariza09 said...

-Sara-

sib baik x mkn org :)

Cute MuM said...

cantik gambar..
posing rimau lagi tue.
hihi..

hyazz said...

wahh..pandai nye aiman...klu camni senang ler maknye berpozing lagiii

Huda said...

pandai eiman amik gambor mamanye :)

eima said...

tp org tua2 kat utara mmg klu bercerita ade je cerita nye..klu balik kg sampai 2-3 pagi tok aku dok bercerita lagi.....
sama la ngan tok2 sedara akua de je bahan

MrS. F!zA said...

macam mak rimau pon tkpe...aiman tak kisahhh... ekekeke

~izan~ said...

mak rimau yg cun! akak,kami kalau blk kampung pun beraya share2 keta. selagi muat masuk tp dekat2 je la hehe..jauh2 bahaya..setakat gie kampung sebelah ok la hihi

anisalya said...

mmg ptt amalkan konsep kongsi kereta. sbbnya ada rmh yg parking spacenye x bsr mana. keluarga me dgn husben mmg amalkan konsep ni. hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails