~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, June 28, 2011

~ Today I'm over-excited ~

Yeahhhh....dah Selasa. Ari ni lah ari yg ditunggu2..
Mmg xcited giler. Ari ni mau keje separuh hari jer.
Dah sampai masa aku gunakan tiket Air Asia yg dibeli pada Oktober thn lps promosi RM 1 (spt n3 INI

Flight koi 8.30pm tp disebabkan kami menggunakan ERL & bas transit, terpaksa la kuar rumah awal sikit dlm koi 5 lebih.
Tak pegi mana pun, balik kg jer sambil2 tu kami brenang ke seberang.

Sebab per xcited...
Sebabnya aku jarang sangat2 balik kg & jarang sangat coti2 Mesia.
Kali ni kami bawa skali mil gi jalan2 & makpon akan ku bawa gi sberang sana nanti.

Ari ni juga first time Aiman naik flight. Harap2 dia jangan buat perangai udah ler...
dpt tips dr  Mrs K masa dlm flight nanti bg anak minum air sbb ngan cara ni dpt kurangkan telinga berdengung. Jangan bawa termos (yg jenis dlmnya berkaca ) sbb nanti kaca di dalam tu akan pecah, mungkin sbb tekanan tinggi kot. Yg tu rasanya x der masalah sebab termos Aiman bukan jenis yg berkaca.

beg dah siap packing tp lom final lg la, brg  toiletries lom sumbat dlm beg lg
beg galas merah yg berisi brg2 emergency Aiman akan kubawa naik atas flight.
Ada satu lagi beg mil sama besar ngan beg merah aku. Harap2 smua beg ni x lebih drp apa yg aku bayar, aku amik 40kg


PeRLis
I'm Coming Home

Langkawi
Tunggu kami yaaa

jgn rindu-rinduan ngan aku yaaaa

12 comments:

MRS. K said...

buat autopublish banyak² lah. takut rindu... hikhik

mamyharraz said...

happy holiday :D

sW33tdARLiNG said...

bestnya bercuti... enjoy urself yaaa!!

Mama Gee said...

selamat pergi dan balik... :)

Fieza79 said...

best nya..hepy holiday yeahh..jgn lupa bwk ole2 boleh..hehee

hyazz said...

selamat bercoti coti mesia weiiii...blog jgn lupa oto la

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

selamat bercoti2....jgn lupa mkn pulut ayam ye...hehehhehe...

aDieyZa said...

selamat bercuti dear..

Che Mid said...

Salam, kirim salam kat pulut mempelam buleh?

-Sara- said...

weewiitt! g bercoti yee! hehe..slmt jln n slmt blk yee :)

ainnoraini said...

selamt bercuti ye..selaamt pegi dan balik...

kak ain baru jer balik dari bercuti...

~Siti Hajar~ said...

Selamat blk kg & cuti2 m'sia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails