~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, October 13, 2010

Berpinau biji mata

Macam tak berpinau., kalo mata asyik melekat kt screen monitor jer.
Sbb apa melekat? Sebabnya next year aku nak ke sini

kat ner tu?
Langkawi
Last pegi 2008--berdua jer
Kali ni pegi berempat termasuk Aiman & mil.........mesti lebih best



Aku naik apa?
of coz la Air Asia
sebab skrg ni tgh  promosi RM1

sbb tu la mata ni berpinau, terbeliak biji mata cari date sesuai RM1



saper nk gi jln2, cepat la book
Close book: 17 Oct 2010
Travel from: 1 April - 11 Aug 2010


***********************
28 Jun 2011
nak gi lambat lagi, tapi dh buat aksi teruja terlampau dah ni
bawa2 bersabar yer cik kak


10 comments:

mamyharraz said...

ohh akhirnya dpt jugak promosi tu...sgt teringin tp partner takde nak diajak ;'(

-Sara- said...

eh promotion rm1? hmm..cm nk try gakla! :)

Fara said...

best gak ni. dh lama x gi langkawi...

syariza09 said...

mamyharraz
huhu.....akhirnya dpt la juga. dh lenguh jari jemari tekan kebod

x pe la, mamy gi jer 2012, tgg dady balik yer

syariza09 said...

-Sara-
cepat try.....nanti melepas

syariza09 said...

Fara

jom kita ramaikan Langkawi, bawa balik helang sorang satu hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

dah cari taid... dah dapat pun date yang seswai...

sekali tengok harga untuk infant, mak aii sampai rm50 tu... makanya kena fikir lagi la...

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

kalau infant ada RM1 lg baguss

myaishahhafiz said...

langkawi, bestnya lama dah tak pi langkawi nie

syariza09 said...

myaishahhafiz

jom kita gi borong coklat :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails