~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, February 9, 2011

Movie lama pun ok gak, lom basi lagi..

Masa gi rumah abg ari tu, ada ler diapinjamkan kan crita Hindustan kat aku. Mulanya malas nk amik sbb en asben bknnya minatpon. Tp atas desakan, aku amik juga ler. Time boring ni ok gak layan DVD.
Tau tau crite per yg aku pinjam tu. Ni haa

HISS (crita ular)


ni la ular jadian...kejap2 bertukar jd manusia. Dewi ular kononya.
Movie nie pernah kontroversi sbb heroin ni terlalu brani. Bukan brani buat aksi stunt, tp brani utk memBOGELkan diri.
Tak caya?? kena la tgk sendiri...hehehe

agaknya badan dia cantik sgt kot, tu sbb dia leh bogel.
Bkn sikit2 jer tayang, abis satu badan dr kepala sampai ke kaki ditayangnya..
en asben yg tak minat crita hindi trus jd minat.....teeeeeeeeeeeeeeeeeet


Selepas2 tu sambung pula ngan movie ni, dah basi pon, tp bg aku lom basi lg la sbb baru tgk.
Ni pun hasil pinjamam



Mmg peling meling tgk movie ni, tp aku lbh suka ngan lagu dia
Bila Cinta ...lalallala..


korang masih layan dvd @ cd lagi tak?

16 comments:

mamyharraz said...

ooo husben teruss suka ya filem hindi hihiii =P

ohh mamy pun felingggg lagu bila cinta tu... ;)

~izan~ said...

izan ada donlod citer ni tp xtgk lg..hiss tu.tp LBS tu mmg lagu dia izan suka.. =D

-Sara- said...

ahaha, klo husbnd sara pn konfim cerah jee mate tgk movie nii, tp best ke x citer ular tu?

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... biasa la, body lawa leh la tanyang2... hihihi

doklayan jgk, tapi dvd player kat umah dah rosak lak... huhu.... terpaksa layan kat laptop... tapi tak best sbb skrin kecik... hehe

syariza09 said...

mamyharraz

lagu tu wat kita terbuai2 je kann

syariza09 said...

~izan~

kalo free leh la tgk, citer ni ok la jg

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

ni pon kt rmh rosak juga, dok guna palyer PS2 ngan komputer jaa

syariza09 said...

-Sara-


boleh laaa, biasa2 jer

MRS. K said...

laki i ade beli cd ni.. huhu

[-suziey-] said...

erkk bahaya ni klu en asben bole terminat klu tgk cite hiss ni..ekeek:D

ouh bestnye LBS!

munna said...

sejak vcd kat umah tu dah tak berfungsi dah jrg sangat layan dvd..

syariza09 said...

MRS. K

dh tgk ker??

syariza09 said...

[-suziey-]

x per, skali skala bg can ..hehe

syariza09 said...

munna

saya pon tgk kt PC jer

Yan said...

Akak pun suka lagu dia..Ceritanya akak rasa tak ada climax..heee marah pengarah...

Ada Dalina said...

takut la tgk citer ular2....huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails