~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, May 4, 2011

dot...dot....dot...

Pagi2 nk panaskan n3.
Tapi bukan isu hot, nanti tak senang duduk pulak, yg citer hot tu kemudian2 la, apa kata kita citer  yg sojuk2 dulu.

Ni nak citer projek 3 hari berturut2. Projek bermula hari Ahad, Isnin & Selasa. 
ooooo mentang2 la mertua ada, sajer jer nk tunjuk skill depan mertua...hehe
Sebelum mil balik, aku bekalkan satu bekas apam ni.
Apapon projek tu mendapat pujian dr mertua, siap minta aku ngajor lagi cara nak buat & yg buat aku lagi terkezut, balik rumah jer mil terus buat projek tu kat rumah dia pulak.
Citer bukan main panjang lagi, projeknya x citer lagi. Biasala cuti2 ni kan projek menternak lemak.
Sekali lagi aku mencuba resipi baru & hasilnya berjaya....ya beda bedu...




Apam polka dot


Comel2 jer dh mcm mushroom 
Ada inti strawberry & blueberry
Semalam pon ada bawa ke opis utk tester
Pasni nak buat kaler biru & pink pula, mesti lg cun

yg ni spesis besar sbb masuk dlm acuan cupcake
tapi sedap lagi mkn apam kecik2, bak kata mertua I.......lebih rasa feel nk mkn

model tak berbayor
dua org ni juga la yg rajin sungguh menghabiskan apam ni

dah siap packing
permulaan untuk bisnes, en asben offer diri nk bawa ke opis


sapa2 mau oder, contact ai ok ( =___=)



18 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

pos la sini sama...

[-suziey-] said...

waaa ni project baik pnya ni..hehe..comel btl polka dot..ramai dh org buat bende ni..harus daku pn nk cuba..ekek:D

mamyharraz said...

boleh by pos kah?

teringin sudah ;)

cik teynteyn said...

aseben dgn anak jadi duta ker kak ? hehe ..

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hehe...takut nanti dh sampai kt kakD, tinggai bekas ja

syariza09 said...

[-suziey-]

mmg harus dicoba sbb nak buat pon sonang jor

syariza09 said...

mamyharraz

nanti dh sampai kt tgn mamy, mesti dh jadi apam penyet..hehe

syariza09 said...

cik teynteyn

salam perkenalan yaa.
2 org ni mmg suka nau jadi duta :D

Yan said...

nak sikit...

ngidam ni..

ainnoraini said...

mengamcam tu..mmg tergoda bile nengoknye...

mesti sedapkan..

~Siti Hajar~ said...

amboi comelnyer apam polka dot tu, rs cam sayang je nak ngappp...hehe

kongsi la resipi kat cni, nk try buat jgk..hehe

myaishahhafiz said...

adoi la menitik air liur sya tgk apam polka dot tu, buat minum petang best nie

hyazz said...

somey somey nyer... u buat ari ari ker...perisa stoberi ade tak...

AzMask said...

wahhh cantiknya apam dot dot. mesti mabeles ni.

~izan~ said...

sedapnyer kak..izan tak pernah buat apam..takot tak jadi je..dh la sedap nampak,comel plak tu..colorful..

sW33tdARLiNG said...

uniknyaaaaaaaaa!

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, rajinnya... dah ada bisnes ye... bagus bagus... keep it up...

-Sara- said...

fuyoo! jeles ah gini! comel n nmpk gebu jee apam tu! siap bleh wat bisnes g..bgos2! teruskan usaha anda ye! saya sokong dr belakang! hehe :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails