~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, June 28, 2011

Old Town White Coffee halal atau tak???



Ingat tak ngan n3 ini.. pasal old town white coffee hazelnut 3 in 1. Dapat komen drp kak Yan mcm kt bwh ni. Kak Yan nk share info yg dia dpt


Yan said...

Syariza,

just wanna share.. maklumat ada cakap old town white coffee ni tak dapat pengesahan halal..tu yg diberritau kat akak lah.

7 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

oooo tuan rumah..dah berangkat ke?

Papa Mifz said...

kalo confem halal dr Jakim bagus la..:)

Ummiross said...

Alhamdulillah halal, ummi pun suka old town white coffee ni..

Yan said...

tq for the info.. sharing is caring...

sW33tdARLiNG said...

nak minum kopi kat negara sendiri pun was2... cemana erkkk kat negara orang?

Mama Gee said...

legaaaaaaaaaaaa..... :)

hyazz said...

pegawai rujukan tu kat JAKIM ke syarikat dia... nama cam cina jer...cam ner dia leh sahkan ni??? musykil musykil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails