~ CliCk mY HeArT ~

Monday, June 27, 2011

Peringatan utk diri sendiri, Jgn Minum ni d Waktu Malam


Malam tadi dlm kul 10pm, tekak terasa dahaga, kain yg menimbun mcm gunung kinabalu perlukan masa yg lama untuk melipat. Utk segarkan mata, bancuh air ni ..........Oldtown white coffee hazelnut.


Kesannya...........kain dh abis dilipat, kul 12.30 dh ready utk tido. Tapi ....aku asyik berguling kiri kanan kiri kanan...ooohhhhh...dh tak boleh pula nk lelap mata, ni mesti kesan minum white coffee yg pekat tu. ker sebab  org sebelah yg asyik bunyi2 jerrr...kruuuhhhhh  krehhhhhhh  kruhhhhhhhhh krehhhhhhh

lenkali nak minum ni waktu siang2 jer, siang lagi banyak nk guna tenaga drp mlm...eh ye ker???

20 comments:

mamyharraz said...

tp kan sya..old town hazenut tu mmg feeling sgt bila minum~ :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kat kepala kita tu dah set minum kopi tak leh tido...tu la sbbnya jadi mcm tu...

kakD ni mai p la bapak kopi pun minum blah mlm ka siang ka....boleh bantai tidok sopa tu jg...hehehhe...

hyazz said...

haaaa...kan dah kena berjaga...sekrg mesti ngantuk kan...cian cian

-Sara- said...

eh, mlm lg pakai tenaga..haha :P

syariza09 said...

mamyharraz

tu arrr...bau tu yg bertambah2 sodap

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

slalu ok jaa, tp WC tu pekat sangat kot, tu yg ngantok

syariza09 said...

hyazz

baru nk tido, kt luar pula bising bunyi gerudi

syariza09 said...

-Sara-

ooppppsss....tp bukan tiap2 mlm kottt

Mama Gee said...

dapnyaaa lupess nk kirim.......

ieda said...

dulu akak pernah baca satu artikel , minum dlm paket mcm nie caffin dia kuat .. tu yg akak stop x amik layie .. x kiralah tea @ nescafe ...

Papa Mifz said...

nasib baik bagi tau....next time xleh la minum air nih malam2...:)

Yan said...

Syariza,

just wanna share.. maklumat ada cakap old town white coffee ni tak dapat pengesahan halal..tu yg diberritau kat akak lah.

ainnoraini said...

power kopi ni ye..kalau rase nak berjaga mlm minum ni bagus ye..

wahida said...

perisa hazelnut mmg best...saya pun suka..
kesian awak tak leh tdo...huhu..

syariza09 said...

Mama Gee

meh amik kt i

syariza09 said...

ieda

mmg pon kak, tp saya ni dh addict ngan kefein..susah mau lupa

syariza09 said...

Papa Mifz

org laki minum ni mlm2 hokey jer =)

syariza09 said...

Yan

thanks. nanti saya check ngan jakim

syariza09 said...

ainnoraini

kalo rasa nk tido lmbt, leh la minum ni

syariza09 said...

wahida

sedap sangat2 =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails