~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, May 18, 2011

Xpress punya pasal

Semalam dapat call from abg sulung, dia ajak weols gi makan tengahari kat rumah dia, nak celebrate besday angah (anak dia no2 ). Kebetulan pula en asben gi keja, x per lah kiranya kami gi lewat sikit ler. Hadiah pon tak sempat nak beli. Tetiba terasa pula nak wat cheese tart kat budak2 ni, kebetulan pula smua bahan dh ada. Tapi Aiman camner, mesti dia akan ngaco, pasrah jer lah


siap tulis lagi...special utk Angah
Rasanya dh lama aku tak buat cheese tart, yer lah asyik buat apam jerrr.
Mula la lupa step, lupa nak cucuk-cucuk..pastri dh nk masak baru aku prasan & trus cucuk, eeiii mokcik lupa wehhh

Yang paling sadis lagi.....Bila aku terleka, camni la jadinya










tergaring pulok cheese tart aku, sepatutnya aku kurangkan suhu panas tu & kena sentiasa alihkan tray.
al maklumlah, oven aku ni bukannya betul sangat, suka nau garing2 kt tepi ....huhuhu
Tak per la, w/pun rupa tu dah lari, rasanya masih sama
Aku buatpon sikit jer, semata2 nak bawa ke sana jer, kami somi istri sempat mkn 2 ketoi jer. x per, pasni buat lagi


Kami sampai kek pon dh tinggal separuh
Aiman mcm biasa, nk berkepit jer ngan aku..bukannya nk main ngan budak2 tu

"Angah, ni makngah buat special utk angah tau"
Dah la berhempas pulas layan karenah Aiman lagi, yg tergaring tu harap maaap jer laa
Yg pasti, rasa tetap debommmm

Hadiah utk Angah lom beli, nanti2 lah yer

14 comments:

MRS. K said...

makngah, untuk i takde ke?

mamyharraz said...

tsskk nak jugak cheese tart ni...

~izan~ said...

menarik tu kak..bak sket.sedap je walaupun garing2 tu...siap ada tulis2 lg..yum yum!~

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, terer la syariza ni memasak ye... leh la bukak bisnes pastri pas ni...

sW33tdARLiNG said...

mesti angah happy giler dapat cheesetart.. makan sorang2 ke angah? hehehehe

syariza09 said...

Mrs K

besday U dh lepas...hehe

syariza09 said...

mamyharraz

nanti gi car yerr :D

syariza09 said...

~izan~

hahaha...tu la pasal, garing2 pon budak2 ni rebut

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~


mmg dh buat bisnes pon, tp kecik2 jer la :)

syariza09 said...

sW33tdARLiNG

makan ramai2..

Che Mid said...

salam, garing pun sodap gak.. rangup2 sikit..

Ayen... said...

hepi besday buat angah...pastu nak order kuih tat boleh,hehehe...

syariza09 said...

Che Mid..

betul2...garing pon sodap :)

syariza09 said...

Ayen...

ngidam yer... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails