~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, May 18, 2011

Pusing-pusing dalam ViVa

Nk continue n3 yg lepas ok.
Lepas gi kenduri kat mamyharraz, kami dh tak tau nk ke mana, nk balik pon awal lagi, rasa tak berbaloi lak kalo trus balik rumah jer.
Lastly en asben amik keputusan weols pusing2 dlm Viva jer.
Bukannya Viva yg ni

Tapi ke sini....

Viva ni shopping complex baru berdekatan ngan Cheras. Ni kiranya renovation shopping complex yg lama. Shopping complex yg lama dulunya daif sangat.. mcm hidup segan mati tak mau...Tapi aku tgk bila dh buat yg baru ni, nampak juga perubahan...lebih ekslusif..  Kedai pon lom banyak buka lagi. Niat utama en asben dtg ke sini, tak lain tak bukan, dia survey tempat bowling, sayangnya lom ada lagi tempat bowling kt sini.

Luas juga lerr...sronok Aiman berlari sana sini

pusing sana sini, jumpa pula kedai ni yg banyak brg2 cantikss ni...huhu
tak berani nak masuk coz Aiman pon sibuk gak nk masuk, nanti tak pasal2 pula aku kena ganti brg yg pecah

aku ke shopping complex pakai baju kurung ok..ada aku kesahhh
kat sini ada MBO Cinema...Aiman teruja tgk Doremon, kami kat luar jer, tak masuk pon

Bila dah sengal2 lutut, en asben gi ngurut lakk
Kalo kat sini I ok, tapi jgn cuba2 nk urut kat Spa pula yerrr

terjumpa pula ngan kedai Mr Bean
Kedai perabot

Bila dah penat pusing2, kami pon balik ler ke Putrajaya...

14 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah best kan dpt window shoping ni ye...

MRS. K said...

viva forever...

mamyharraz said...

ingatkan test drive viva tadi =P

budak baya2 anak kita mmglah suka berlari kann jarang tgk depa berjln secara tenang...berlariiiii je..

Ayen... said...

nanti klu dah terkebetulan kesane nak jugaklaa singgah sbb nampak mcm menarik je tempat ni....

ainnoraini said...

ingatkan beli kete baru ke..

munna said...

ingatkan viva elite tadi... sblm ni apa nama shopping mall tu...

~izan~ said...

akak,nama lama shopping mall ni ape? mcm best je siap ada kedai mr.bean furniture ek? pastu ada kedai ala2 english style aksesori rumah tu..bestnyer =D

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

kdg2 best, kdg x best sbb memendam prasaan

syariza09 said...

MRS. K

forever & ever

syariza09 said...

mamyharraz

haha...lom terpikir nk tambah 1 lg

syariza09 said...

Ayen...

tempat baru, kira ok la

syariza09 said...

ainnoraini

belom lg kak

syariza09 said...

~izan~

x ingat la pulok

sW33tdARLiNG said...

wahhh bila dah renovate, macam baru kann...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails