~ CliCk mY HeArT ~

Monday, May 16, 2011

Eratkan silaturrahim sesama "blogger"

Sebelum ni  tak pernah bersua muka, hanya bersua di blog & kadang2 di FB...

Semalam meluangkan masa gi kenduri kahwin mamy harraz, oopppsss bukannya mamy yg kahwin, tp adik dia daa.....Dekat jer area Sentul, aku ni kalo dekat2 sini, kalo x der aral melintang insyaallah kalo dijemput aku akan gi. 
Masa kenduri adik Izan dulu, maaf sangat2  masa tu mmg tak dapat sbb ada hal lain. Kami gi agak lewat juga la, dlm kul 1.30 pm sbb paginya en asben ada keje sikit. Sib baik perjalanan lancar & x der jem, dlm kul 2.30 pm kami pon sampai. Mulanya cuak juga sebab no hp mamy lom save dlm hp, ada kt message FB...camner ni....tp kalo dh kenduri tu, mesti la mammy x gi mana2 kannnn...

Kebetulan masa sampai tu, mammy baru kluar dr bilik. Trus jer aku meluru & tegur.." kenal tak?"...mcm x senonoh jer soklan aku tu..mcm la aku ni siti nurhaliza, org senang2 jer nk kenal ko..=)
Tp sib baik ler mamy kenal gak akhirnya...hehe

maaf ler. pic hp ni banyak yg gelap..terpaksa la aku tacap2 sikit

Pic wajib, bukti kami dh berjumpa ...hehe

berseri2 pengantin ..tema purple

dak tecit ni mmg suka dpat lolipop dr mamy.
suka ngan tema wedding ni, konsep english ...

Thanks mamy....layanan tip top gitu =)



9 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

bestkan klu dpt jumpa kwn2 alam maya ni...

ainnoraini said...

dari alam maya jadi alam nyatakan...

mesti seronokkan...

-Sara- said...

wow, best ah dpt jumpe betol2 :)

Mama Gee said...

dua2 gebuuuuuuuuu

mamyharraz said...

hai sya ;)

hee maluk nya mesti sya terkejut besarnya mamy kan hehe

apapun nampak sya smlm mcm mimpi je tau2 ada depan mata hepi sgt ^^tq lg sekali lg luang masa dtg majlis smlm :)

syariza sgt comei..

sW33tdARLiNG said...

mmg lembut jer kaler tema pengantin... nice plak.. sejukkk jer mata memandang

p@kcikLie said...

happy korang boleh bertemu di alam nyata..eratkan silaturrahim..bagus2 tu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

seronok dapat jumpa kawan2 blogger ye... sal setakat ni tak berpeluang lagi jumpa face 2 face ngan kengkawan blogger nih....

~Siti Hajar~ said...

wah bestnyer dpt jumpa geng blogger, sy byk jugak kenal geng blogger & dah jumpa pun...hrp pasni blh jumpa syariza plk la yer...hehe

*cantik pengantin, suka tau tema purple...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails