~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, May 19, 2011

Pos ke Kg Baru

Last week, kami somi istri gi kursus..kami ni sama bidang, jadi rasanya lbh afdal kalo gi kursus pon sama2.
Bukannya sbb aku nak kontrol en asben, tp sbb utamanya aku malas nak naik 3 jenis pengangkutan. Kursusnya di Jln Tun Razak, KL. Kalau aku dari Putrajaya ni, kena la naik ERL, STAR & Bas Rapid & baru la sampai ke tempat kursus....letih badan ni. 


Jadi thn ni aku cerdik sikit, ajak en asben gi kursus sama2. Disebabkan kami berdua gi kursus, Aiman pon harus dibawa sekali coz kami takut terlambat pula amik dia kat nursery. Tapi Aiman idok ler kami bawa ke tempat kursus, tapi kami pos dia ke rumah mil di Kg Baru.


Pagi2 kat KL mmg la camni, jem sana sini. Sib baik kursus mula kul 8.30am.

Sebelum sampai rumah mil, kami tempuh bangunan tinggi ni...kiri kanan smua tinggi2..ye lahh kota metropolitan la katakannnn

Muka bangun tido, masa angkat Aiman dia masih tido lagi, x dapat nak mandikan dia, lagipon kami kluar rumah awal pagi..x perlah Aiman mandi ngan oni.

Balik kursus sempat lagi aku buat apam, kawan en asben yg order 

w/pun dh lama tp ttp nk update kat blog, pic dh ada apa salahnya dijadikan n3

16 comments:

mamyharraz said...

syok kan bidang yg sama dgn husben.

apam tu comelnya syg nak mkn =P

MrS. F!zA said...

aiman nangis dak kena tinggal kt oni?

UHUSS said...

sedappnyerr tengok apam tuu... yumm3x

p@kcikLie said...

wah sama bidang kursus..mesti grad sama2..owh ! cinta lokasi la ni...huhu...anyway happy with yr life n family...

syariza09 said...

mamyharraz

senang sikit,,x per makan jer, da abis buat lg..hehe

syariza09 said...

MrS. F!zA

nangis jap jer, tu pon kita org turun tangga oni cover x bg dia nampak. time balik, dia pula yg x mau blk

syariza09 said...

UHUSS

sedap menjilat jari...hehe

Fieza79 said...

syokla somi istri di bidang yg sama..ke mana2 kursus boleh je berdua...

syariza09 said...

p@kcikLie

dak aiihh...bukan cinta lokasi, tp cinta selisih bahu :D

syariza09 said...

Fieza79

senang sikit, kalo citer pasal kerje pon, dia leh paham

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah apom polkadot....mesti sodap kan??

~Siti Hajar~ said...

wah! dah mcm superwomen dah awk ni, siang kursus mlm sempat bikin apom lagik...hehehe...klu sy siang kursus mlm zzzzzzz...haha

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

sodap! sodap!...hehe angkut bakul daa

syariza09 said...

~Siti Hajar~

hehe...nk tambah poket kena la korbankan masa tido..:D

Aleyn said...

Kami pun bidang sama ngan hubby...tapi company lain2....tapi dua2 kat Cyber...so naik 1 keta gak lah tiap ari..hehehe...

Pandainye u buat Apam tu....colourful lagi...

syariza09 said...

Aleyn

ok la tu, leh jimat kongsi kereta..apam dot dot :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails