~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, May 10, 2011

Kek sekarang tak sama ngan kek dulu

Kalo dulu2 kek smua sama jer, kalau tak petak, mesti yg bolat.
Skrg pon kek mcm ni ada lagi, cumanya ada yg terlebih kreattif .
Bila dah terlebih kreatif jd la mcm ni






ni macam kek red velvet jer

sumber :  SINI 

9 comments:

~Siti Hajar~ said...

Org skrg mmg kreatif, mcm2 benda pelik blh dibuat...hehe

Org dulu2 pun kreatif cuma munkin susah nk cari bahan, mcm kita google je, dunia dihujung jari kita je...hehe

Terliur tgk kek canon tu...huhu

hyazz said...

laaaa... macam macam...cam takut jer nak makan...hahaha

sW33tdARLiNG said...

tp reger mahal nak mamp!!!

MrS. F!zA said...

adehh..kalo kek teguh mcm binaan bridge tu mmg takut nak makan..takut patah gigi..kekeke

mamyharraz said...

kek kalau lawa sgt pun payah..kalau mamy dpt kek lawa mau haku dok tak renti2 dok snap pic kek tu hahaha

syg nak mkn.. lg2 yg pic kek last tu...nikonn tuuu hehe

AkuAnakMuda... said...

Kreatif betullaa dieorg tu yek tp tulaa nak buat punye berejam,bile nak abihkan skejap je......hehe.

Mama Gee said...

walaupun kelihatan canggih tp tak lalu den nk makan wehh..

-Sara- said...

mcm betol2 punye kan..kretip2! ;P

syariza09 said...

~Siti Hajar~
aar laa...betul gak tu..susah nk cari bahan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails