~ CliCk mY HeArT ~

Monday, April 11, 2011

Rindu sangat2




Cuk cak...hai uols
eh lupa nk bg salam
Assalammualaikum semua
Akhirnya setelah 4 hari bertapa di rumah, mengadap juga blog ni
2 hari MC & 2 hari lagi cuti Sabtu Ahad
kerana gg aku MC


Penangan "si bongsu" :-
  • Sib baik cabut di hospital, ramai gak kawan2 asben, doc & nurse sembang2 ngan aku tanya itu ini...pasal family la, pasl adk ipar yg br kawin tu la, dh tu siap nengok pic kawin kt hp lg...sekurang2 nya ilang nerbes


  • b4 cabut kena buat xray dulu, yg ni aku tak suka, biasa la bila kena xray ni mcm2 kena londeh...tp kali ni x yah londeh baju, gila ko...gg yg sakit bukannya pewot. tapi kena londeh tudung, aku nk pakai scarf tp dia suruh buka, sib baik masa tu x der love bite....hehe


  • doc amik keputusan x yah operate sbb leh cabut mcm tu jer, dia goyang2 gg tu & nurse pula pegang kepala aku ni sbb kpala pon dh goyang 360darjah


  • skelip mata gg pon dh elek, dpt la MC 2ari


  • cabut gg bongsu ni mmg beza ngan cabut gg biasa, sakit tu amik masa utk baik. 4 hari gusi masih lagi bengkak & rasa berdenyut, tido malam pon leh terjaga sbb rasa denyut ni


  • time ni la aku senang mengamuk, huhu cian Aiman. kalo apak ada 24jam senang sikit, tp ni time malam jer baru ada. ari Jumaat dia tak g nursery, asyik paksa mama dia main jer, kejap nk sepak bola, kejap nak main bolijng, kejap nak main tangkap2...huhu dia tatau mama dia sakit, kluar gak air mata nie tau

saper2 yg lom cabut tu, pasni giliran uols ok......jaga2 tau......seram tau cabut si bongsu nie,
kasi uols takut sikit =)




11 comments:

AzMask said...

Takut untuk membayangkan.. hehehe.. sebab dolu2 cabut geraham biasa pun dah bentan.

makesure jgn makan panas atau makanan keras lepas cabut gigi. Kalau boleh kemam air batu biar gusi mengecut..

mamyharraz said...

moga cepat sembuh.

hehe nasib takde love bite ya =P

Fieza79 said...

mmg seram gilerr bab2 cabut gigi ni...rasa ya dh 4 kali gi cabut gigi...serik..!

-Sara- said...

oitt! love bite jee yg die ingat ekk! haha :P

roziyana said...

kelakar tang "sib baik masa tu x der love bite....hehe"
semoga cpt sembuh kak..

syariza09 said...

AzMask

dasyat tu sampai bentan

syariza09 said...

mamyharraz

hehe... x sempat

syariza09 said...

Fieza79

mak aiii...banyaknya tu 4x

syariza09 said...

-Sara-

hehe...yg tu wajib

syariza09 said...

roziyana

TQ, yg tu pon risau gak..hehehe

Ross... said...

dh selamat la si bongsumtu yer...heheh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails