~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, June 23, 2011

Tak der niat nak memalukan diri sendiri :(

Tarikh: Suatu masa dulu
Tempat peristiwa: Opis
Perasaan:  Kecewa 

Pic menggambarkan segala-galanya


Nampak tak?
Cuba tgk betul2
Bukan suruh zoom kaki yg montok mcm batang pisang tu...errkkk

Kalau uols malu tak???
Aku???
Tentulah malu sangat2, tambah-tambah kalau ada yg menegur
Mentang2 la bawah meja penuh ngan kasut selipar bagai, aku tau sarung jer
Sib baik masa ni berlegar2 dlm opis jer

Moral: lenkali kalo nak cepat mcm mana pun, sila perhati betul2 kaki anda, jgn jd mcm saya

20 comments:

aDieyZa said...

hihihi.. kelakar la.. nasib baik kat area office jer..

AzMask said...

lain sebolah

Mama Gee said...

tu kan fashion terkini....ahaksss

mamyharraz said...

hehehh comel entry sya kali nih :D

syariza09 said...

aarr...tp malu ngan pegawai2 kt situ

syariza09 said...

AzMask

tepat!

syariza09 said...

Mama Gee

OMG!!!!

Fieza79 said...

hehe kelakar..masa sarung tu ada rasa pelik dn janggal tak...?

Liyana Zahim said...

Jgn p ofis sarong kain len bju len sudeh.. Hahahahahah~

syariza09 said...

mamyharraz

malussss :(

syariza09 said...

Fieza79

bila masuk toilet baru rasa pelik sbb ada bunyi pelik kat kasut..huhu

syariza09 said...

Liyana Zahim

oopppss...jgn mcm tu udah ler...kang ada lak yg panggil minah senget

Aleyn said...

Tak per area ofis jer...buat2 x pandang la yer...heheh..

I dulu pun pernah gak...time nak balik...lupa nak sarung heels....selamber jer balik pakai sliper jepun....ekekek...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hehehehhe..lawak la...TAPI kakD lg dasyat tau..siap pakai bj beralih lg...masa tu dah 3 tahun lepas..bila tngk pict kamu dan2 kakD teringat kisah kakD...

Scya Lollita said...

ase nk glak lahh hikhikhik

syariza09 said...

Aleyn

tp ttp trasa ada org yg pandang2..huhuhu

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

hahaha...yg tu lg dasyat

-Sara- said...

ahaha..gelak je yg ku mampu! :P

Miss b said...

aiyak!

bebird terbang

malu taw kiteeeeeee.

munna said...

hahah...ada2 je...nasib baik masih dlm ofis....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails