~ CliCk mY HeArT ~

Monday, May 23, 2011

~ Malam2 asyik "mengepam" jer ~

Yeeeeuuuuuuu..........malam2 "mengepam" U...
Bukannya aku ada baby mau ngepam yang tuuuuu
Dak aiiihhhhh.......bukan ngepam yg tuuuuu
Bukannya aku "mengepam"
tapi aku "mengApam"
kan aku dah biznezz kecik2, jadinya mlm2 mula projek buat apam, nak buat siang hari, kan ada lak assisstant yg tak bertauliah.Mau stress omaknya asyik jerit " jangan pegang tu.....jangan kacau tu...jangan main tu" huhuhu.....Terpaksa la buat malam2, korbankan sikit masa tidoku. Tak per, nak cari wet lebih, kena la korbankan sesuatu (pinjam ayat mamaGee)


order drp kawan2 kak ipar di Kem. Pelajaran 
pagi td dh selamat hantarpon

Order drp member opis Aya
nk bagi anak2 dia rasa dulu

order drp mamaGee- last week
utk minum ptg ngan mak tersayang

Malam tadi buat apam polka dot 100bj, sepatutnya 150bj, tapi x sempat la pulok...dh larut mlm wehhh.  Dh la mlm tadi ada movie Nanyang Rapiik kat Astro.....torkojuit omak ni...sib baik la dot2 tu tak jadi rupa antu...hehehe


Kebetulan tadi member opis pon nk order, so mlm ni continue 100 bj lagi.
Kali ni aku dh tambah perisa . Now dah ada perisa coklat, strawberry, & blueberry.




....alhamdulillah.....

22 comments:

hyazz said...

tu la azs..thanks yer... cam nak rasa yg coklat pulak...leh tak???hahaha

ainnoraini said...

biznezz laris nnpk...kalau sedap mesti org akan beli lagi kan...

mmg tergoda tengok apam polka tu..

-Sara- said...

bestnyaaa..comel2 je apam tu..:)

wah! pasni jd usahawan tegar apam lah kawan kite nii! hehe..cayok2! ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

wah...biz dah semakin baik ye...

sW33tdARLiNG said...

ada perisa coklat?? i loikeee!!

syariza09 said...

hyazz

bulehhh ajer....

syariza09 said...

ainnoraini

gebu gebusss

syariza09 said...

-Sara-

cayok! cayok! I loikee

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

mcm tu lah gayanya....syukur

syariza09 said...

sW33tdARLiNG

=)...me too

~Siti Hajar~ said...

wah! makin laris bisnes u yer...tumpang happy kita..

sedap la tgk, klu dok utara ni blh order x, pos la kat sy, serius sy nk try..hehe

sy nk cuba perasa stoberi & coklat..

Pn. Zana said...

wah..bestnye..sy buat nape fail eh..:P

mamyharraz said...

nak order...

Ayen... said...

nampak mcm sedap je.xleh rase dulu ke sblm order......ihiks.

Ross... said...

wowww!!biznez apam la...sedap nyer...

bleh ke pos kesini?heheh

syariza09 said...

~Siti Hajar~

nanti sy survey cara pos kuih ni dulu

syariza09 said...

Pn. Zana

tersalah step kott

syariza09 said...

mamyharraz

nanti kalo sya g KL, i contact u ok

syariza09 said...

Ayen...

meh amik kt pjaya

syariza09 said...

Ross...

kecil2an


nk poss? nanti akk survey dulu

nurulhidir said...

salam akak..kalo nk tempah nk kira cmne ek??

syariza09 said...

nurul

nanti email akak yer..
syariza09@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails