~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, November 16, 2010

Warna warni di sini sana

Naik berpinau mata. Mana taknya, al kisah Jumaat lepas, Puspanita opis ada buat jamuan utk mereka2 yg bersara & bertukar. Ada la juga beberapa persembahan utk kami semua iaitu pertandingan nyanyian dangdut & senam tari. Crita banyak2 x de picas x best lak, jom kita tgk ni

Majlis dimulakan dgn pertandingan nyanyian dangdut


1;  Peserta dangdut - mmg sporting abis ler budak ni, siap buat gelek gerudi gitu! Aku terkesima jap ! Mmg layak pun dia dapat no 1

2;  MC - kenal tak? alaaa perogol bersiri dlm movie Senario tu ( dulu satu kementerian, now dia dh pencen & jd ahli seumur hidup puspanita)

3;  Juri utk pertandingan - Adila (artis) & kawan (lupa plak nama)...dh 2 thn berturut2 jd juri. harap2 next year tukar org lain la pulok


Permulaan majlis ni agak bohsan may be suasana dlm dewan x best kot, cer hias2 sikit. Kata tema ala2 bollywood, x der pula aku nampak hiasan blyw ..hurrm

Part 2 ni baru best, semua org tertunggu2 termasuk aku. Pertandingan senam tari. 
Last year aku masuk, dpt no 2
thn ni biar ler org2 lain pulak, ramai lg yg nak merasa kann


bermacam2 pesen, smua suda tukar
ayooo...rambut pon suda tuka kaler ka...gulp (dorang ni pesembahkan senam tari bertemakan lagu wondergirl...hik..hik..wondergirl Malaysia)  


cantik pakaian budak2 pink ni. I like ^__^
yg ni pula pesen Arabic

Atas- team jabatan aku, pakaian ala2 bollywood, best tgk dorang nari2, kaki aku pun tergedik2 juga 
Dorang dpt naib johan, dua thn turut2 no 2..hurrrmm

Bawah- Johan & naib johan bergambar


Aku bergamba santai ngan kawan2, 

Ada cabutan bertuah
Tak sangka no aku bertuah (no 100)
hik...hik...hik...dh lama I tak bertuah tau



**dlm hati ada taman**

- sekian sajer coret2 Jumaat lepas -

6 comments:

-Sara- said...

ala asal adiah lucky draw tu tunjuk kotak je? nk tgk dpt ape kt dlm tuu!hehe :P

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, syioknya... dah lama tak menari2 nih...

tu la, macam kenal je mc tu... rupanya yg belakon citer senario tu...

** kalo dengar lagu rancak sure kaki pun nak ikut goyang jugak... hehe

syariza09 said...

-Sara-

sbb hadiahnya x mantop, kalo dpt TV LCD dh lama ku tunjuk..hehehe

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

minat nari juga ker..ok ler, eksesais gak tu ^_^

izan_cute said...

Wah,beria izan tgk satu2 gmbr2 org menari tu kot2 ada akak..hehe.rupa2nya pemerhati sahaja ye tahun ni =D

ainnoraini said...

kenapa tak masuk sekali...kalau tak mesti dapat no.1...

"Selamat Menyambut Aidil adha"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails