~ CliCk mY HeArT ~

Monday, November 15, 2010

Isi borang & jgn lupa hantar



Dahpun beli Sustagen Plain utk Aiman.
Rupa2nya harga utk plain + vanila + honey + coklat berbeza
Naper plain lbh mahal dr harga perasa yg lain ekk?
May be sbb plain ni masih baru dlm pasaran kot
Tak berani beli yg ada perasa sbb b4 ni pernah beli susu yg perasa vanila & honey, Aiman tak suka pula siap wat bunyi uwek lg.
Lega bila tgk dia serasi ngan susu ni. Pasni kena beli kat kedai ubat cina lah, leh dpt murah sikit


Ada Susta club, kena isi borang ni & hantar tau!
Yg ni reminder utk diri sendiri

4 comments:

Jamiel said...

Bila baca entry ni tetiba teringat pulak..
Hope susu untuk newborn yang saya dah beli tu sesuai untuk bakal baby saya..

syariza09 said...

aiikk....dh beli susu ker. cepatnya, naper tak minta wife bf jer. lg berkhasiat

mamyharraz said...

owh mama aiman dah beli yer...ok nak tgk mcmana aiman rasa ok ke tak

syariza09 said...

dh cuba pon, laju jer dia minum

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails